Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Úgy érzik, itt a tavasz - előbújtak a hóvirágok Alsóvároson

A hétvégére tíz fokot jósolnak Szeged környékére, hamarosan kinyílnak a hóvirágok: már előbújtak a hó alól.
)Olvastak időjárás-előrejelzést? Akkor tudják, hogy hétvégén akár tíz fokig is felmehet a hőmérséklet. Sok hó leesett Szeged környékén, de gyorsan olvad, és a hóvirágok is úgy érzik, itt a tavasz. Már előbújtak a hó alól a bimbók. A fotók Alsóvároson készültek.
 
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A passzázs területén pitét enni tilos - Fotó

A passzázs területén pitét enni tilos - Fotó
Ki tette? Nem tudjuk, de nem is ez a fontos. Tovább olvasom