Közlekedési információk Szegedről

2021.06.28. 07:55

Dugók a Belvárosi híd lábánál

A bevezető utakon, külső  körutakon, sugárutakon élénk a forgalom, de egyelőre folyamatosan lehet közlekedni – tudtuk meg a Rádió Taxi Háromtól.

delmagyar.hu

Szeged - 2019.07.09. Elkészült a Belvárosi híd dilatációjának felújítása, így korábban megszűnt a lezárás. Fotó: Karnok Csaba (KC) Délmagyarország (DM)

Fotó: Illusztráció: Karnok Csaba

A nagykörúton a Rómain, Moszkvain és a Mars tér körül vannak többen, a sugárutak közül a József Attilán, a Kálvárián és a Kossuth Lajos sugárúton.

A Kossuth Lajos eleje a körútig egysávos, itt még mindig araszolgatni kell napközben. A Csillag téren, a Felső Tisza parton, illetve a sugárutak belváros felőli részein egyre több az autó, de folyamatosan lehet haladni.

A belvárosban nagy a nyüzsgés, az Aradi vértanúk tere, a kettős körforgalom kezd megtelni. Zajlanak a felújítási munkálatok a Híd utcán, illetve az Oskola utcán, ez utóbbi ugye teljes zár alatt van, a Révai és Tömörkény felé lehet kerülni, célszerű lassan, figyelmesen közlekedni.

A hídfeljárók környéke tele van, a hidak közül egyelőre a belvárosin lassult be az átjutás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában