Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

ÚtON: 9 óra óta zárva a rakpart, kaotikus a helyzet a belvárosban

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
Délutáni helyzetjelentés: A belvárosban kaotikus a helyzet ! Dugonics tér , Somogyi , Oskola ,Zrinyi teljesen be van dugulva. A Boldogasszony sugárúton is hosszú kocsisor araszol a Hősök kapuja felé. A Tisza Lajos körúton is lépésben
lehet csak haladni. A Nagykörúton a Londoni körúti részt leszámítva jól lehet haladni. A hidak jól járhatóak. A külső részeken, sugárutakon folyamatos a haladás, a lámpák előtt kisebb sorok vannak.

10.40 - Máris érzékelhető a rakpart hiánya: a Somogyi utca, Oskola utca, Zrínyi utcán igen nehézkes a közlekedés, ez a három utca be is dugult szerda délelőtt.

09.00 - Szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalán, a 29-es kilométernél, Óföldeák térségében. A balesethez a szegedi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett áramtalanították a járművet. Az elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

08.45 - Baleset történt a Dorozsmai úton: a volt kamionparkolónál, a bejövő oldalon a szélső sávban. Az arra járók figyeljenek!

Reggeli helyzetjelentés: Folyamatos a haladás mindkét hídon. Fontos, hogy a rakpartot csak 9 óráig lehet használni, utána lezárják! A rakpartot kedd reggel (augusztus 21.) 7 óráig nem használhatjuk - e mellett a tűzijáték idején, augusztus 20-án 20.45-től 21.20-ig a Belvárosi híd is zárva lesz!

A Tisza Lajos körúton, a Novotel előtt még dolgoznak. A Retek utca-Hóbiárt, valamint a Dugonics utca-Sóhordó utca sarkán is félpályás közlekedés van. A Boldogasszony sugárúton van egy kis torlódás, és sorokra kell számítani a Kossuth Lajos sugárúton is. - tudtuk meg az ÚtON partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtOn: halálos baleset az ásotthalmi határ közelében - fotók

ÚtOn: halálos baleset az ásotthalmi határ közelében - fotók
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom