Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

ÚtON: elrántotta a kormányt egy gyerekeket szállító busz sofőrje, hatan kerültek kórházba

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
13.31 - Hirtelen fékezett egy utasokat szállító busz a Bécsi körúton. Ennek következtében több utas is megsérült. A helyszínelés ideje alatt a környező utcákban lehet kerülni. Információink szerint másodikos gyerekek utaztak a buszon, ami különjáratként vitte az iskolásokat úszni. Az elmondások alapján egy idősebb férfi lépett a busz elé, ezért kellett a sofőrnek nagyot fékeznie. Az erős fékezés következtében a gyerekek leestek a székekről. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint hat gyereket szállítottak el a mentősök könnyebb sérüléssel. A balesetért felelősséget még vizsgálják.

10.45 - Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy gépkocsi szerda délelőtt Csongrád megyében, a Makó és Földeák közötti úton. A balesethez Makóról érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállítják.

Reggeli helyzetjelentés: Rengetegen vannak az utakon. A József Attila sugárúton összefüggő kocsisor hömpölyög a város felé, de a kifele tartó oldalon is sokan vannak. A Római körút kereszteződései minden irányból torlódnak, ugyanígy a Csillag téri körforgalom. A Szabadkai út szintén tele van, és Újszeged is hozza a formáját. Erősen torlódik mindkét híd közlekedése, az odavezető utcákban lépésben lehet haladni.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!


DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Baleset történt a Dugonics- téren

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom