Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Déltől tárgyalják a népszavazás miatti törvénymódosításokat

Kedden délben kezdi meg az Országgyűlés a vizitdíj, a kórházi napidíj illetve a tandíj eltörléséről szóló kormánypárti és fideszes törvényjavaslatok együttes általános, majd részletes vitáját.
Kedden délben kezdi meg az Országgyűlés a vizitdíj, a kórházi napidíj illetve a tandíj eltörléséről szóló kormánypárti és fideszes törvényjavaslatok együttes általános, majd részletes vitáját - jelentette be hétfőn Szili Katalin házelnök a Házbizottság rendkívüli ülése után. Kedden négyórás időkeretben tárgyalják a képviselők a két törvényjavaslatot, módosító indítványokat pedig szerda délután egy óráig lehet benyújtani. A tervek szerint az Országgyűlés jövő hétfőn szavaz az előterjesztésekről - tette hozzá Szili Katalin.A Fidesz még vasárnap éjszaka benyújtotta - faxon - törvénymódosító csomagját a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj eltörléséről, a kormány pedig hétfő reggel 8 órára, hivatalnyitásra juttatta el előterjesztését Szili Katalin titkárságára.

Olvasóink írták

 • 2. klj_54 2008. március 12. 09:26
  „Sem az egészségügyhöz sem a focihoz nem értek!
  Józanul elgondolkozva a dolgokon én mást látok.
  Vagy adót (tb járulékot) emel a kormány vagy más módon teremt pénzt ahhoz, hogy emelje a jelenlegi szintet. Bárki bármit mond, a magyar ellátás az úniós szint tetején van!
  /Volt szerencsém kollégámat meglátogatni kinti kórházban/
  Ez tovább a jelenlegi anyagi háttérrel nem tartható:(
  Szidalmazás helyett megvalósítható ötletekkel tessenek bombázni a képviselőinket és a kormányt!”
 • 1. Cseter János 2008. március 11. 08:37
  „Akkor, amikor nincs a pénz elvétele után sem munka sem érték és semmiféle szolgáltatás, akkor törvényesitették a lakosság fosztogatását! a vizit díj, és a napidíjak elszedése az emberektől az is és oly rendeleten alapszik mint az a szemét szállítás ahol, nem szolgáltatnak csupán a rendelet miatt zsebelik ki a lakosságot! Persze ezt csupán azok ismerik akik ehivatali hatalomma visszaélőkkel már szembe mertek szállni. Peres úton eljutottak a Legfelsőbb Bíróságig!
  Temészetesen így tiudva meg, hogy az efféle kifosztás ellen nincs törvény Magyarországon.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fővárosi Közgyűlés: elfogadták a költségvetést

A Fővárosi Közgyűlés hétfő este elfogadta a 2008. évi költségvetést. A fővárosi büdzsé csaknem 513… Tovább olvasom