Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Fogházra ítélték a Mohácsnál vízbe fulladt gyermekek apját

Első fokon bűnösnek mondta ki a tavaly januárban Mohácsnál vízbe gurult autóban megfulladt gyermekek édesapját csütörtökön a Pécsi Városi Bíróság.
A férfit halált okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt egy év fogházra ítélték és két évre eltiltották a vezetéstől. Az ítélet végrehajtását három évre felfüggesztették. Az ügyész tudomásul vette az ítéletet. Az ügyvéd és az apa felmentésért fellebbeztek, így az ítélet nem jogerős.

Tavaly januárban a mohácsi kompnál a Dunába gurult egy autó, két kisgyermekkel a hátsó ülésén. A család sietve érkezett a komphoz, az apa kiszállt, hogy gyorsan jegyet vegyen, az anya utána indult. A kocsi ekkor elszabadult és a Dunába gurult. Két kisgyermek, egy három és egy hatéves a vízbe fulladt.

Olvasóink írták

 • 5. waterbear. 2008. március 03. 09:25
  „Sajnálatos történet ez, két kicsi gyermek az áldozat, és mostmár a szülők is, egy életen át...ki tudja átérezni a szülők fájdalmát...?
  Az ítéletet hozó bírónak nem kívánok ilyet, csak jusson eszébe az ítélete minden nap amikor felkel és akkor is amikor lefekszik, ameddig csak él...”
 • 4. ash 2008. február 15. 04:23
  „Ki lehet ez a lehet ez a lelketlen biró és az ügyész? Nem fizettek ezek a szülők eleget?”
 • 3. anyuka 2008. február 14. 16:04
  „Tibi!Neked valószínűleg nincs szíved!Ezeknek a szerencsétlen szülőknek elég nagy tragédia,hogy elveszítették a két gyermeküket,sajnos a sors már megbüntette őket!Egy életen át büntetlenül is bűnhődnek!Erőt és kitartást kívánok nekik!”
 • 2. Szabolcs 2008. február 14. 12:49
  „A szülők bármennyi év büntetést is kapnak, az semmi ahhoz képest, amennyit hátralevő életükben bánatukban szenvednek. Egy ilyen tragédia nemcsak a két kisgyerek életébe kerül, hanem a szülők élete is "bevégeztetett".”
 • 1. Tibi 2008. február 14. 12:39
  „Az apának 5-évet az anyának 4-évet adnék letöldendőt,kedvezmény nélkül. Kioltottak két kicsi életet.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A jövő győzelme a hiábavaló várakozás felett

A Fidesz-MPSZ elnökének beszéde jövőbemutató, célmeghatározó és a társadalom minden tagját… Tovább olvasom