Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Klubrádió: Alaki hiba miatt érvénytelen a másik pályázat

A nyertes pályázat alaki hibája miatt részben hatályon kívül helyezte a Fővárosi Ítélőtábla szerdán a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának azt a határozatát, amellyel a testület az Autórádió Műsorszolgáltató Kft.-t nyilvánította a budapesti 95,3 MHz-es frekvencia nyertesének. Az ítélőtábla a hatályon kívül helyezett részben új eljárásra kötelezte a médiatanácsot. A döntés ellen jogorvoslatnak helye nincs. A pert a pályázat egyik vesztese, a Klubrádió indította.
A bíróság közigazgatási eljárásban megállapította, hogy az Autórádió pályázata nem felelt meg a formai követelményeknek, mert az nem volt a pályázati kiírás formai követelményeinek megfelelően aláírva.

A médiatanácsnak a pályáztatást nem kell megismételnie, de új határozathozatala során az érvénytelenséget vizsgálnia kell, és új döntést kell hoznia a nyertest illetően. A pályázati pontozás értelmében az Autórádió 66, míg a második legmagasabb pontszámot elért Klubrádió 65 pontot kapott a lehetséges 71-ből.

Olvasóink írták

  • 2. deszkás 2012. március 15. 08:21
    „Fityeszéknél lehet okoskodni.”
  • 1. babar 2012. március 14. 16:29
    „Ügyes kibúvó, gratula! De most a klubrádiónak is nagyobbat kell majd igérnie, ha tényleg kell neki a frekvencia!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul az Audi logisztikai parkjának pályáztatása

Napokon belül kiküldik a pályázati csomagot, a beadási határidő március vége, döntés pedig tavasszal születhet. Tovább olvasom