Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Megfenyegették Mohácsi Viktóriát?

Életveszélyesen megfenyegette Bényi András faddi képviselő Mohácsi Vitkória Európa-parlamenti képviselőt. Mohácsi Viktória állítása szerint hétfőn Strassbourgban beszélt a Magyarországon egyre inkább elszaporodó rasszista akciókról, ezután hívta fel őt Bényi András.
A Magyar Gárda faddi felvonulása kapcsán is megnyilatkozó Európa-parlamenti képviselőt hazugnak nevezte és állítólag azt mondta, hogy legközelebb nem távozik élve Faddról. Mohácsi Viktória közölte, hogy életveszélyes fenyegetés miatt feljelenti a faddi képviselőt. Bényi András a lapnak azt mondta hogy valóban felhívta Mohácsi Viktóriát, de nem fenyegette meg, csak annyit mondott, hogy "ne árulja közpénzen a hazáját."

Olvasóink írták

 • 17. falatnyigazság 2008. június 26. 11:06
  „Kedves Matriné! Próbálja már megoldani a kezelésüket akkor, ha egy többségi magyar osztályban van csak 1 cigány gyerke, de az aztán mindent elkövet nap mint nap, hogy a tanár még csak véletlenül se tudjon tanítani. Pld.: feláll a padra és ugrál, mint a majom ordítózással kísérve stb. Próbálja már megmagyarázni a megfelelő alkalmazkodási módot a magyar gyerekek szüleinek!!! Hátha sikerül...”
 • 16. CID 2008. június 26. 08:11
  „matriné : érteni kell a kezelésüket. Már megint arról írsz , hogy nekünk kell allkalmazkodi hozzájuk, nem nekik hozzánk. Talán be kellene venni az oktatásba a romatant ? Na ne mááááááár”
 • 15. raffy2 2008. június 25. 19:57
  „azért viktória nem kell ennyire túlozni.mert akik mögötted vonultak kaszával,kapával gondolom megvédenek.őrület amit ezek művelnek már.”
 • 14. matriné 2008. június 25. 18:51
  „Kedves "Horton"! Valóban a dzsentrik is azt mondják, hogy a nap mindekinek 24 órából ál ép úgy a koldusnak és a milliomosnak is! Hogy hogyan ossza be az már az Ő dolguk! Aki dolgozott együtt csigányokkal az tudja, hogy sokan vannak köztük értelmes és jo dolgos emberek, még ha fizikai dolgozók akkor is! Az én tapasztalatom az, hogy a munkáltatók csupán diszkriminálják Őket! ha másképp nem tudják, akkor egy-egy erős fizikumut összepárositják egy véznával, hogy leromoljon a teljesítményük, csupán irigységből és hatalmi kéjvábyból. De legtöbbjük csupán a rasszista magatartása miatt él vissza a ráruházott hatalmával!csupán azért mert nemismeri a becsületes eljárásokat az emberi méltóság kezelésében, hisz a hivatali visszélásek fogalma ismeretlen a bünüldözésnél ott ahol a politikai elit nem törödik ez emberek munkáőba állitásának a lehetőségeivel. Különben én nem vagyok politikus és hatalmam sincs már, hogy munkát adjak a romáknak. De ahogy minden fajta ember csoport közt van nkülönbség az köztük is megvan csak érteni kell a kezelésüket!”
 • 13. péter g 2008. június 25. 16:59
  „1. A romák soha, sehol a világon nem voltak (és nem lesznek) képesek beilleszkedni. Ez nem csoda. Ezzel a mentalitással - kultúrával - nem lehet békében együttélni másokkal. Ahogy egy kannibál sem élhet együtt más népekkel, ha nem adja fel az emberevés szokását. Az integrációpártiak szerint a cigány kultúra abban a formájában, amilyen most, változatlanul megőrzendő és megőrizhető, és így kell integrálni a társadalomba.
  2. A romák mindig is ugyanúgy éltek, mindig is terrorizálták a többséget. Nem igaz ennélfogva az sem, hogy csak az ipari forradalom óta "megélhetési"bűnöznek, mert úgymond a tradícionális cigány foglalkozásokra már nincs szükség. Ez is szemenszedett fajvédői hazugság: jóval az ipari forradalom előtt, már a XIV - XV. században is ezerrel bűnöztek.
  /-idézet: Keresztény Értelmiségiek Szövetsége JEL,2004. febr./”
 • 12. pan.cser 2008. június 25. 13:05
  „Mohácsi Viktória szerintem hazudik. Jó fizetés, elegáns iroda, vajon mennyit áldoz a béréből népcsoportjára? Egyébként van cigány rasszizmus, méghozzá nem is kicsi, ugyanúgy mint az afriaiaknál is láttuk nem tűrik a világosabb bőrüeket. Ezer évekig sem fognak beilleszkedni. A cigánytelepeket hiába számolják fel, pár évtized és újra lesznek. Csak egyet nem értettem soha, hogyan tudják a vakolatot tökéletesen a tégláig levakarni a 20-30 évvel ezelőtt ingyen kapott házakró?”
 • 11. zoltanz 2008. június 25. 12:42
  „4!
  Vissza Indiába.”
 • 10. hehe 2008. június 25. 12:24
  „Ajánlom, hogy olvassátok el a wikipedián a cigányokról szóló fejezeteket....
  érdekes....
  Valamit nagyon elkövettek már a múltban is amiért ennyire nincs hazájuk...... ez azért elgondolkodtató, hogy hosszú évszázadokon (évezred) keresztül mindenhonnan kiutálták őket.

  Lehet hogy nem véletlen.......


  (persze mi dugjuk a homokosokba a fejünket és legyünk liberálisak miközben kirabolják a nagymamáinkat akiket előzőleg megkínoztak és megerőszakolták a holttestüket.....)

  Feje tetején van ez az ország és a birka nép (igen én is mert nincs alternatíva amiért nem bűntetnek) csak vonul a seggfej politikusok irányítása szerint....”
 • 9. Horton 2008. június 25. 09:12
  „matriné!
  Ahelyett, hogy " vered a nyálad " /hogy téged idézzelek / miért nem adsz nekik te munkát?
  Sőt, oda is költöztetthetnéd magadhoz,adj meg nekik mindent, hogy szegényeknek ne kelljen minket meglopniuk!

  Tetszik az ötlet?

  A lehetőség a normális életre mindenkinek adott!!!!!
  Azért mert valaki " szegény " nem jogosítja fel arra, hogy lopjon csaljon, hazudjon!!!!!!!!!!!!”
 • 8. matriné 2008. június 25. 08:42
  „Szerintem nem a cigányokkal van a legnagyobb baj! Azokkal sokkal nagyobb a baj akik nem adnak nekik munkát! Vissza kell állítani a közveszélyes munkakerülés büntettét! Va ebben az országbgan bőven szemét gaz, amit elkell rendezni, meg kell szüntetni! Ehhze sem nagy erő sem diploma nem kell! Csupán szervezés kérdése. Mivel erre képtelenek a nyálverők így csupán marad a gyűlőlet és a felesleges nyálverés!”
 • 7. trainman 2008. június 25. 08:29
  „A cigányok nagyobb rasszisták,mint a magyarok!Azért elvárják a segélyt,a mi adóforintjainkból!Dolgozz Magyar!Sok cigánnyal találkozok a munkám során,és tényleg gyűlölik a magyarokat,és bármikor képesek kihasználni a jogaikat,de kötelesség a közösségért az nincsen!Be kell látni végre a politikusainknak,hogy van cigányprobléma,és minél hamarabb megoldás kell,különben borul a bili!”
 • 6. CID 2008. június 25. 08:28
  „Éppen, most volt a TV2-ön ez a drága. Kinevezték 1 évre, valamilyen ENSZ kissebbségi szervezet elnökének. Biztos kicsi pénzért. Közölte, hogy nagyon büszke az országunkra, mert az EU-ban ezidáig csak nálunk vannak kissebbségi önkormányzatok. Kicsit nehezményezte, hogy a parlamentbe még nincsennek, ott, de az sincs már távol........................... én is nagyon büszke vagyok. Elkezdek intenzíven szolizni, hátha jó pénzért bejutok képviselőnek a parlamentbe. Vagy hajójegyre gyüjtök és felajánlom, valamelyik hátrányos helyzetű kisebbségi kompániának.”
 • 5. Magyari 2008. június 25. 08:22
  „Örüljön a drágalátos Vikike, hogy csak egy ember fenyegette
  meg, (állítólag) mert ha így folytatja Magyarország lejáratását
  a világ előtt (csak hogy több "segílyt" kapjanak) akkor ezrek
  fogják ezt számonkérni rajta!!! Brutálisan! Ingyenélő ! A lincse-
  lésekről miért nem pofázik ez a ribanc?!!!!!!!!!!!!!!!!! Kezd
  betelni az embereknél a pohár. Majd a népszavazás a segélyek-
  ről megmutatja nekik hogy pofát befogni, de gyorsan!”
 • 4. Jo Bacsi 2008. június 25. 07:58
  „hat igen a cigany az nagyon nagy problema egesz europaban. Valoszinu hogy jobb lenne oket valahova kitelepiteni. De hova????”
 • 3. Kolompár Rómeó 2008. június 25. 07:43
  „Rasszistak a ciganyok: kihasznalnak, terrorizalnak, eloskodnek, licselnek. Mi meg csendben turjuk. Mirol beszel a Viktoria?”
 • 2. 4 2008. június 25. 07:37
  „Kik ezek az emberek akikről a cikk szól??”
 • 1. Putyilov 2008. június 25. 07:11
  „Mohácsi Viktória ne Strassbourgban járassa a száját,hanem költözzön oda a putri közepére és onnan okoskodjon.
  Messziről könnyen dumál.
  Ja,és teremtse elő a segílykét az általa annyira babusgatott népcsoportnak,mert már kezd a dolgozó-adófizető állampolgároknak elege lenni a sok naplopó,de mégis jobban élő(más pénzéből) népcsoportból.
  Ha itt lerepül a kukta fedele,Mohácsi Viktória is rajta fog ülni,az tuti.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Védelmi Csapatot toboroznak a vonuló melegek ellen

A tavalyinál szervezettebb támadásoktól tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a július 5-ére… Tovább olvasom