Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Megint nagygyűlésre készül a Fidesz március 15-én

A Fidesz vélhetően a tavalyi helyszínen, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél rendezi naggyűlését - tudta meg a Népszabadság. Döntés a pontos helyszínről kedden lesz. A párt 2006 október 23-án a hídfőtől nem messze, az Astoriánál tartotta a naggyűlést, 2007 március 15-én pedig már az Erzsébet hídnál.

Olvasóink írták

 • 8. magyaro 2008. március 12. 19:09
  „joco1
  Mint mindig most is másról beszélsz, ha kifogysz az érvből, akkor mint szeretett vezéred, mindjárt fasiszta és náci mindenki, aki mást mond, csak ti akartok jót, más mindenki csak rombolni akar szerintetek, pedig a világon a legrombolóbb párt a baloldali.”
 • 7. Eva- 2008. március 12. 09:29
  „5-höz!
  egyetértek!
  de a felelősségvonáskor jönne magyar lelkületű anyává lett jogvédőnk és tiltakozna, hogy az a fránya izé csak úgy magától repült kirakatot betörni és a kockakő is magától repkedett ide-oda”
 • 6. pedagógus 2008. március 12. 08:51
  „Kapuvári! L a s s a n írom,hogy megértse. Ez a nagygyűlés Orbán erőfitogtatása lesz.Nem lesz ott szó márc.15.-éről hanem az "ő győzelméről" Pedig ha az lett volna a szavazócédulákon,hogy adják ismét 3,60-ért a kenyér kilóját,azt is megszavaztuk volna. Sajnos a pénznek egyre nagyobb szerepe van az életünkben.Orbán mindezt addig csinálja, amíg királlyá nem koronázzák.”
 • 5. joco1 2008. március 12. 05:54
  „magyaro. és ez-amit irtál- hogy kerül ide? Kapuvári. Nem a fidesz nagygyülésével van a baj, hanem a hozzád hasonlokkal akik "ráépülnek" egy békés gyülésre-mint a" huggyos, kossuthtériek"(mivel csak alig vannak 100-200-an)- és megkezdik álforradalim tevékenységüket.A "tieid" készülnek a nemzeti ünnepünk megzavarására: pld. az egyik(MÖM) félfasiszta csoportulás az "elökészületekre" és a balhéra 400 ezer ft. "adakozására" kéri hiveit, a másik f.ssz pedig szabá-
  lyosan "fegyverbe" szolitotta "barátait". A menetelgetö magyar SA. tudod az amelyben több büntetett elöéletü parancsnok van, és a "fövezérük" korábban a "Haza szolg" kitüntetést kapta meg a korábbi rendszertöl, és az apja volt-mint vezérörnagy-a munkásörség utolso parancsnoka. Hát érdekes egy CSAPAT VAGYTOK. Tudom Te-Kapuvári- csak verbálisan vagy "tojásdobáló", Te csak itt vagy "nagylegény".”
 • 4. magyaro 2008. március 11. 21:46
  „Tudjátok bal-libek sokkal egyszerűbb a szőnyeg alá söpörni a problémát, mint beszélni róla, (igaz ehhez ti nagyon értetek) de ha nem beszélünk a problémáról, az még megmarad.”
 • 3. NemKapuvári 2008. március 11. 20:15
  „Kapuvárinak.

  A rendbontókat nyugodtan oda lehet keverni. Egyértelmű, legalábbis sokak számára. Nem a Fidesz nagygyűlésével van a baj, hanem az ott elhangzó elképesztő szónoklatokra. Mint egy Hit gyülekezete gyűlés.
  És érdekes módon, mindig a fidesz gyűlések után van a baj, a rendbontók miatt. Az pedig egyenesen hülyeség, amit mondasz, hogy nem lehet normálisan ünnepelni. De lehet. Ahogyan lehetett idáig is minden évbne Szegeden. Azt hiszem senkit nem korlátoztak jogaiban.

  Ha meg oly sokszor ki akarod mondani a cigánybűnözés szót, akkor mondd, bár ahogy olvasom mostanában a hozzászólásaidat, megteszed elégszer.”
 • 2. Kapuvári 2008. március 11. 16:46
  „Csak egy diktatúrában nem lehet az utcára menni, haiti,burma stb.!szerencsére ott még nem tartunk, de az irigy komcsik megtiltanák ezt is,mert ők csak 100-200 embert tudnak az utcára kicsábítani, azokat is elveri a jégeső!Ez a demokrácia,akárhogy is fáj!márpedig nagyon fáj a hazugoknak,hogy népszavazni lehet, utcán nemzeti ünnepeket ünnepelni(és most senki ne keverje ide a rendbontókat), megmondani a véleményt,kimondani dolgokat(van cigánybűnözés)!mert nem az a demokrácia,hogy lehessen marihuánát szívni és buziskodni!”
 • 1. Beth 2008. március 11. 16:30
  „Hálelúja!
  Nem tudtam, hogy mi fog hiányozni az ünnepről!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elbukott az egységes ingatlanadó

Az Országgyűlés hétfői döntése alapján 2009-től is terület- és forgalmiérték-alapon szedik be az… Tovább olvasom