Fotó: Shutterstock

Igazi balfék: bedrogozva, jogsi nélkül parkolt a rendőrök mellé 

A férfi nem is vezethetett volna, ráadásul bátyja kocsijával furikázott. És egy kis kábítószer is volt nála pluszban.

Épp visszatért fóti fivéréhez annak kocsijával a 35 éves férfi, amikor a járőrök 2020. október 18-án késő este igazoltatták. Nem sokkal korábban a tulajdonos jelezte, hogy valószínűleg az öccse volt, aki elvitte járgányát a polcról leemelt slusszkulccsal. Egyszer csak nem találta a testvérét, és kék autójának is lába kélt – írja a police.hu.

Míg zajlott az adatok rögzítése, a házhoz visszatért, és a rendőrautó mögötti füves területre leparkolt a kék kocsi. A testvér kiszállt a volán mögül, a járőrök pedig megszólították.

A lelassult beszédű és koordinálatlan mozgású férfiról kiderült, korábban a rendőrség 2021. márciusig eltiltotta a járművezetéstől, sőt a kabátja is rejtett némi illegális anyagot. Mivel a gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra, THC-re és BZO-ra is pozitív eredményt hozott, előállították kettős mintavételre.

Kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, és egyben szabálysértési feljelentést is tettek ellene az engedély nélküli vezetés miatt.

Borítókép: illusztráció

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
9 mennyei zserbó karácsonyra – a klasszikustól a pohárkrémig

Hozzászólások

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől
szponzorált tartalom
Vásárolj Kiváló Minőségű Élelmiszert!
Vadító dekoltázst villantott Tóth Andi, csak kapkodjuk a fejünket
Ha pedig a fotó nem lett volna elég, egy jó hírt is megosztott rajongóival.
Az olasz jobboldal a kormány migrációs politikája ellen tüntetett
A Liga, az Olasz Testvérek (FdI) és a Hajrá Olaszország parlamenti tagjai „a vállalatok zárva, a kikötők nyitva vannak” feliratú transzparenssel foglalták el az alsóház épülete előtti teret.
Bodón nem múlt semmi, de szegedi vereség Flensburgban
Kétszer felállt háromgólos hátrányból, de a második félidő végzetes volt a MOL-PICK Szeged számára, amely 26–24-es vereséget szenvedett a Flensburg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 9. fordulójában.
Lengyelországban körözött sokszoros csaló lehet a brüsszeli parti szervezője
Bár tagadja, de a fotója alapján egyértelmű, hogy ő szerepel a rendőrségi adatbázisban.
Mestereket és középvezetőket képeznek Vásárhelyen HSZC
Tágas, világos és modern épületben oktatnak a Hódmezővásárhelyi SZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskolában, ahol három, illetve ötéves képzésekre várják a nyolcadikból hamarosan ballagó diákokat a következő tanévben.
Olaj a színházi gépezetben
Bár a színházi produkciók kapcsán estéről estére a színészek kerülnek reflektorfénybe, egy-egy előadás sikerében azonban kulcsfontosságú szerepet töltenek be a közönség számára láthatatlan háttérmunkások.