IKV

3 hónapja
Hat fiatal szegedi pár kapott bérlakást az IKV-tól, miután sikeresen pályáztak. Jelképes bérleti díjat kell fizetniük a garzonokért. Algyőn is adtak át bérlakásokat, ott, és Mórahalmon csak a rezsit kell fizetniük a bérlőknek.
4 hónapja
Kiss Anna
A szervezők arra voltak kíváncsiak, hogy a gyerekek és családjaik hogyan tartanak rendet, milyen eszközökkel takarítanak otthon, hogyan gyűjtik a hulladékot. Pénteken hirdettek eredményt.
6 hónapja
Munkatársunktól
Szeged - A Föld Napja alkalmából csütörtök délelőtt a sajtó jelenlétében gyűjtötték össze a szemetet és kertészkedtek az IKV Zrt. munkatársai a Kereszttöltés utca 29. alatti panelház előtt.
10 hónapja
Szeged. Ünnepi hangulatú évértékelőt tartott tegnap a szegedi IKV Zrt. A társaság elnök-vezérigazgatója, Kardos Kálmán számolt be az elmúlt esztendő eredményeiről.
11 hónapja
Az IKV Zrt. idén másodszorra írt ki pályázatot önkormányzati tulajdonban álló garzonlakások bérbeadására fiatalok részére. Péntek délelőtt hirdettek eredményt. November végén még 45 lakás "kel el" szociális helyzet alapján.
11 hónapja
V. A.
Szeged - Három fiatal, a Szegedi Nemzeti Színházhoz frissen szerződött színészt immár méltó körülmények között tudnak elszállásolni, miután 5 Székely sori garzont felújítottak számukra. Rétfalvi Tamás már szerdán beköltözik, igaz bútorai egyelőre nincsenek.