rotary club

2 hónapja
T.K.
Palotás Sándor lett július 1-jétől a Szent-Györgyi Albert Rotary Club új elnöke. A 48 éves üzletember célja, hogy a klub nyitottabbá váljon a társadalom felé, ezáltal filozófiájukat egyre többen megismerhessék.
8 hónapja
Vasárnap délben együttműködési megállapodást írt alá a Hunguest Hotel Forrás Szent-Györgyi Albert termében a Magyar Rotary Kormányzóság a Szerbia-Montenegrói Rotary Kormányzóság és a Román-Moldova Rotary Kormányzóság.
8 hónapja
Timár Kriszta
Naponta több tucat rászoruló és hajléktalan embert vendégelnek meg a ferencesek alsóvárosi szegénykonyhájukon. Senkitől nem kérdezik, miért jön, csak jóllakatják. Vendégeik között van diplomás munkanélküli, harmincas fiatal és nyelveket beszélő szociális munkás is. Egyikük sem szégyelli, hogy ide jár - nem rajtuk múlt, hogy ilyen helyzetbe kerültek.
9 hónapja
Timár Kriszta
A szegedi orvosoknak köszönhetően újabb két kisgyermek lett jó szívű. A másfél éves Edvárdról Romániában már születésekor lemondtak, a hat hónapos Natali pedig Szerbiában műtéti várólistára tették, miközben állapota azonnali beavatkozást igényelt. A Rotary Gift of Life programjának köszönhetően mindkettőjük családja a legszebb ajándékot kapta karácsonyra: egészségesen vihetik haza őket.
11 hónapja
Munkatársunktól
A Rotary Club Szeged-Tisza és szlovén testvérklubja, a Rotary Klub Trzic Naklo közös projektjeként egy defibrillátorkészüléket ajándékoztak szerdán Szegeden a zsinagógának.