salakmotor

5 éve
Munkatársunktól
Tartja jó formáját Magosi Norbert szegedi salakmotoros, aki júliusban két rangos versenyen is dobogóra állhatott.
5 éve
A közelmúltban rendezték a nemzetközi egyéni magyar salakmotor-bajnokság 1. fordulóját Nagyhalászban, amelyen a 13 fős mezőnyben a magyarok mellett két ukrán és lengyel, valamint egy bolgár versenyző indult el.
5 éve
Véget ért a salakmotorosok háromfordulós országos bajnoksága. Minden fordulóban 12 versenyző mérte össze az erejét, amelynek végén szegedi győztest avattak: Magosi Norbert 2011 után másodszor végzett a pontverseny élén, Fekete Sándort és Tihanyi Sándort megelőzve.
5 éve
Salakmotor, Opole - A hétvégén Opoléban rendezték meg a Lengyelország első világbajnoka, Jerzy Szczakiel által létrehozott hagyományos páros salakmotorversenyt.
6 éve
Ausztriában, Mureckben rendezték meg a Josef Bössner salakmotor-emlékversenyt, amelyet a szegedi Magosi Norbert nyert meg a lengyel Jakub Jamróg és a német Michael Härtel előtt.
6 éve
Kiválóan szerepeltek a vásárhelyi versenyzők vasárnap a Rolandringen megrendezett országos motokrosszversenyen: hat géposztályban négy arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek be.
SZPONZORÁLT TARTALOM
Újra akcióban Kajla: az országjáró vizsla természetjárásra hívja a családokat
Ebben az időszakban még a Ferrarikat se viszik
Közel megfeleződött a sportkocsigyár értékesítési árbevétele.
ÚtOn: Zsúfolt az Algyői út
Gyerekkori önmagával készített interjút Drew Barrymore (videó)
Kijött a The Drew Barrymore Show első kedvcsináló előzetese.
Milyen lesz a tanévkezdés?
Kockázatos lehet az egyetemi oktatást a hagyományos módon újraindítani a hallgatók magas kontaktusszáma, valamint a veszélyeztetett életkorba tartozó oktatók miatt.
Nem biztos, hogy valaha is lesz tökéletesen hatékony vakcina
Nem túl optimista a WHO.
Könnyen lehet, hogy Dánia visszalép a torna társrendezésétől
A Dán Kézilabda Szövetség azt fontolgatja, hogy mégsem lesz társrendezője a decemberi női kézilabda Európa-bajnokságnak.