salakmotor

4 éve
Munkatársunktól
Tartja jó formáját Magosi Norbert szegedi salakmotoros, aki júliusban két rangos versenyen is dobogóra állhatott.
4 éve
A közelmúltban rendezték a nemzetközi egyéni magyar salakmotor-bajnokság 1. fordulóját Nagyhalászban, amelyen a 13 fős mezőnyben a magyarok mellett két ukrán és lengyel, valamint egy bolgár versenyző indult el.
5 éve
Véget ért a salakmotorosok háromfordulós országos bajnoksága. Minden fordulóban 12 versenyző mérte össze az erejét, amelynek végén szegedi győztest avattak: Magosi Norbert 2011 után másodszor végzett a pontverseny élén, Fekete Sándort és Tihanyi Sándort megelőzve.
5 éve
Salakmotor, Opole - A hétvégén Opoléban rendezték meg a Lengyelország első világbajnoka, Jerzy Szczakiel által létrehozott hagyományos páros salakmotorversenyt.
6 éve
Ausztriában, Mureckben rendezték meg a Josef Bössner salakmotor-emlékversenyt, amelyet a szegedi Magosi Norbert nyert meg a lengyel Jakub Jamróg és a német Michael Härtel előtt.
6 éve
Kiválóan szerepeltek a vásárhelyi versenyzők vasárnap a Rolandringen megrendezett országos motokrosszversenyen: hat géposztályban négy arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek be.
szponzorált tartalom
Február 28-ig lehet jelentkezni az Adj Egy Ötöst! iskolai szemléletformáló programra
Egy éve működik az ételdoboz Szentesen
A Re-Formáló Egyesület országos kezdeményezéséhez csatlakozva tavaly januárban került fel a Dózsa-ház falára a rászorulókat segítő „Enni adok–Enni kapok” doboz, amit azóta is jó szándékú civilek, önkéntesek töltenek meg élelmiszerrel.
A múzeumőrre emlékeznek
Szerdán 17 órakor nyílik Hódmezővásárhelyen, a Tornyai múzeumban a Múzeumőr című kiállítás. Kedden elsőként a sajtó munkatársait vezették végig a tárlaton, ami Kiss Lajos vásárhelyi születésű néprajzkutató munkásságát mutatja be.
Sikerült kifizetniük a hétmilliós hitelt Eperjesnek
Nincs könnyű helyzetben az új eperjesi településvezetés. Év végén az önkormányzat likvid hitelét is csak úgy tudták kifizetni, hogy többen nem vették fel a járandóságukat, illetve mentőövet jelentettek az utolsó pillanatban beérkezett földhaszonbérleti díjak is.
Kiderülhet, mitől nő ilyen hatalmasra a titokzatos óriáskalmár
A busz méretű, tányérnyi szemű monstrumnak még egyetlen példányát sem tudták élve elfogni, de lefotózni is csak 2004-ben sikerült először.
64 éves férfi rongált emlékművet Makón
A makói rendőrök elfogtak egy 64 éves helybeli férfit, aki megrongált egy belvárosban található emlékművet.
Hat évet kapott a szegedi kábítószer-kereskedő
Jelentős mennyiségű kábítószer-kereskedelem miatt ítéltek el hat év börtönbüntetésre a Szegedi Ítélőtáblán egy helyi férfit kedden.