salakmotor

4 éve
Munkatársunktól
Tartja jó formáját Magosi Norbert szegedi salakmotoros, aki júliusban két rangos versenyen is dobogóra állhatott.
4 éve
A közelmúltban rendezték a nemzetközi egyéni magyar salakmotor-bajnokság 1. fordulóját Nagyhalászban, amelyen a 13 fős mezőnyben a magyarok mellett két ukrán és lengyel, valamint egy bolgár versenyző indult el.
5 éve
Véget ért a salakmotorosok háromfordulós országos bajnoksága. Minden fordulóban 12 versenyző mérte össze az erejét, amelynek végén szegedi győztest avattak: Magosi Norbert 2011 után másodszor végzett a pontverseny élén, Fekete Sándort és Tihanyi Sándort megelőzve.
5 éve
Salakmotor, Opole - A hétvégén Opoléban rendezték meg a Lengyelország első világbajnoka, Jerzy Szczakiel által létrehozott hagyományos páros salakmotorversenyt.
6 éve
Ausztriában, Mureckben rendezték meg a Josef Bössner salakmotor-emlékversenyt, amelyet a szegedi Magosi Norbert nyert meg a lengyel Jakub Jamróg és a német Michael Härtel előtt.
6 éve
Kiválóan szerepeltek a vásárhelyi versenyzők vasárnap a Rolandringen megrendezett országos motokrosszversenyen: hat géposztályban négy arany- és egy ezüstérmet gyűjtöttek be.
Rasmussen: még most is fáj a románok elleni vereség
Kim Rasmussen, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy fogalmazott, igyekeztek kitisztítani a gondolataikat a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs világbajnokság vasárnapi játéknapja előtt.
Elkészült az e-töltőoszlop Bordányban
Elkészült a felfestés is, és már egy ideje használható a Homokhátság első, elektromos üzemű autók töltésére alkalmas váltóáramú, két­­állásos töltőoszlopa a bordányi faluház parkolójában.
A jövő hét elején kiengedik a kórházból a megkéselt tanárnőt
A késelő diák édesapja meglátogatta a tanárnőt és csaknem egy órán át beszélgettek.
Fenyegetést jelentenek a nemzeti parkokra a betolakodó állatfajok
Megtizedelhetik a parkok vadvilágát, károsíthatják a természetes ökoszisztémákat.
Januártól teljes kapacitással működik a repülőgépgyár
A Fusion mellett a négyüléses orosz Il-103 típusú repülőgép gyártásának előkészítése is megkezdődik.
Elveszítette veretlenségét a Juventus
A Lazio otthon 3-1-re legyőzte a 69. perctől emberhátrányban játszó Juventust az olasz labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.