teremkézilabda

7 hónapja
A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának izlandi szélsőjének, Stefan Sigurmannssonnak az egyik gólja bekerült a Bajnokok Ligája 13. fordulójának öt legszebb találata közé.
7 hónapja
Süli Róbert
Szerb válogatott jobbszélsőt, Bogdan Radivojevicset igazolta a le a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A 25 éves játékos a nyártól erősíti a magyar bajnoki címvédőt.

8 hónapja
Süli Róbert
Győzelemmel hangolt a jövő heti éles, bajnoki meccsre a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. A magyar bajnok edzőmeccsen 37-24-re győzte le az egykori BEK-győztes, szerb Metaloplastika Sabacot.
8 hónapja
Süli Róbert
Mától egészen vasárnapig Szeged lesz a kézilabda fővárosa. A Csongrád megyei településen rendezik meg az országos kézilabda diákolimpiai döntőt, az V-VI. korcsoportban nyolc leány- és nyolc fiúcsapat csatázik az elsőségért.
8 hónapja
Süli Róbert
Kétéves szerződést kötött a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata a horvát válogatott játékossal, Luka Stepanciccal. A jobbátlövő a nyáron érkezik a bajnoki címvédőhöz.
9 hónapja
Süli Róbert
Hétfőn este a Sport tévé vendége volt Bardóczy Gábor, a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság kormánybiztosa. A műsorban elhangzott, hogy 2021 szeptemberére elkészül az új, 8 ezres szegedi aréna.