Hallgassa élőben!

Ujhelyi István

1 éve
Munkatársunktól
A második tárgyaláson sem döntött a Szegedi Törvényszék az Ujhelyi István által a Délmagyarország ellen indított sajtóperben. A tárgyaláson Baranyi Sándor, a Szeviép volt ulajdonosa megerősítette korábbi állítását. A másik tanú, a cég igazgatóságának akkori tagja, Pistrui László is elmondta: 38 millió forinttal hálálták meg a politikus segítségét.
1 éve
Munkatársunktól
Szeged - Valakiknek érdekében állt a Szeviépre tolni a felelősséget a spanyol multi helyett - mondta legújabb interjújában Baranyi Sándor, a Szeviép egykori vezérigazgatója. A volt cégvezető állítja: az Ujhelyi István és Botka László által támogatott, azóta szintén becsődölt spanyol multi alvállalkozójaként ők is károsultjai annak a nem-fizetési láncolatnak, amely az alvállalkozókat is sújtotta. Egy szélhámos kalandor viszont politikai és anyagi érdekektől vezérelve mégis Szeviép-ügyet kreált a történetből, mert valakiknek az állt érdekében, hogy ne a bukott spanyol multiról legyen szó. Baranyi fenntartja korábbi állítását is: Ujhelyi István szőregi házát egy közbeiktatott cégen keresztül a Szeviép finanszírozta.
1 éve
Munkatársunktól
Szeged - Nem igaz, amit Baranyi Sándor állított a szőregi házának felújításáról, és az sem igaz, hogy luxusban él - jelentettek ki Ujhelyi István szocialista EP-képviselő sajtótájékoztatón szombaton Szegeden.
ÚtOn: Felsővárosban a legnagyobb a dugó
Erősödik a forgalom mindenfelé, a bevezető utakon elsősorban befelé vannak többen, a körutakon, sugárutakon mindkét irányban sokan közlekednek.
A felső kategóriás ingatlanok nem érezték meg a járványt
Nem lettek olcsóbbak, ráadásul ugyanúgy mennek.
Még nyomoznak az erzsébetvárosi áramlopás miatt
Az illegális bitcoinbányászatba belebukott Borka-Szász Tamás egyelőre tanú.
Varga Mihály: a 25 év alatti fiataloknak jövőre nem kell adót fizetniük (videó)
A pénzügyminiszter volt a Bayer show vendége.
Bíróság előtt kell felelnie tettéért a momentumos politikusnak
A vád szerint a 2018-as Kossuth téri tüntetésen támadt a rendőrökre a volt DK-s.
Mindkét bokáját eltörte menekülés közben egy körözött férfi Budapesten
A börtön előtt kórházba kellett vinni azt a körözött férfit, aki pár napja próbált meg elmenekülni a rendőrök elől.