Helyi sport

2012.09.26. 21:48

A Mórahalom továbbjutott, a Csanádpalota kiesett a labdarúgó magyar kupából

Csanádpalota, Soltvadkert - Huszonhárom mérkőzést rendeztek ma a labdarúgó magyar kupa országos főtáblájának második fordulójában, a legjobb 32 közé jutásért.

Munkatársunktól

A játéknapon két megyei gárda volt érdekelt: az NB III-as Mórahalom a Bács-Kiskun megyei I. osztályban szereplő Soldvadkert vendégeként nyert nagyon simán 6–0-ra, míg a Csanádlapota hősiesen küzdve, 400 néző előtt kapott ki 2–1-re a nagymúltú REAC-tól.

A mórahalmiak sikere egy pillanatig sem forgott veszélyben, a vezetés megszerzése után a négygólos [namelink name="Szőke Péter"] vezetésével nyertek, és jutottak be a legjobb 32 közé. A megyeegyes csanádpalotaiak a jelenleg NB III-as REAC ellen egyenrangú ellenfelek voltak, ám a szegedi Huszárik Zsoltot is foglalkoztató, [namelink name="Mátyus János"] edzette vendégek végül kiharcolták a győzelmet.

Soltvadkert–Mórahalom 0–6 (0–2)
Labdarúgó magyar kupa, 2. forduló. Soltvadkert, 100 néző. Vezette: Bíró.
Mórahalom: Batik G. – Mészáros, Szűcs, Kothencz (Vojnics-Zselics), Gahwagi – Nagy Z., Fülöp – Domonkos, Tóth A. (Tóth L.), Dürgő (Podonyi) – Szőke. Edző: Tóth Ákos.
Gólszerzők: Szőke (4), Tóth A., Domonkos.
Jók: Szőke, Kothencz.

Csanádpalota–REAC 1–2 (1–1)
Labdarúgó magyar kupa, 2. forduló. Csanádpalota, 400 néző. Vezette: Kocsondi.
Csanádpalota: Hajdú – Halász (Csókás), Szellelki, Vicento, Vlad – Siclovan, Erdélyi (Kiss), Cotuna, Lakatos – Piue, Sepsik (Veréb). Edző: Molnár László.
REAC: Sirmán – Dinka, Kollár, Dukon, Honti – Huszárik, Göntér (Bácskai), Héger, Lucz (Szemán) – Bojtor, Czimmermann (Benkő). Edző: Mátyus János.
Gólszerzők: Piue, ill. Honti, Czimmermann.
Jók: Siclovan, Lakatos, Szellelki, ill. Honti, Kollár, Czimmermann.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában