Folytatódik a kihívás

2022.11.30. 21:58

Rendet raktak az öltözőben a győztes meccs után a Pick Szeged játékosai

A Kozármisleny FC kihívását a japánok iránymutató viselkedése ihlette a katari labdarúgó világbajnokságon. A Pick teljesítette a feladatot, és újabb csapatokat hívott ki, mutatjuk a részleteket.

Delmagyar.hu

Fotó: PICK Szeged Handball Team

"Elfogadtuk a Kozármisleny FC labdarúgócsapatának a kihívását, a Celje ellen aratott BL-győzelmünk után rendet raktunk az öltözőben, így hagytuk magunk mögött a helyiséget és indultunk útra Szegedre. Csakúgy, mint a japán szurkolók a labdarúgó-világbajnokságon: rend a lelke a mindennek! A mi kihívott csapataink: Győri Audi ETO KC,Budai Farkasok - Rév Group, MTK Budapest, Szegedi Vízilabda Egylet, Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat." - állt a Pick Szeged facebook posztjában. Az NBII-es Kozármisleny kihívását a japán játékosok viselkedése ihlette a katari labdarúgó világbajnokságon, akik rendbe rakva hagyták maguk után az öltözőt: első körben öt hazai csapatot hívtak ki, köztük a Pick Szegedet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában