Női vízilabda OB I.

2023.10.29. 22:53

Közel járt az újabb bravúrhoz a szegedi női pólócsapat – GALÉRIA

Az utolsó negyedre 9–8-as vezetéssel fordult a Zue.hu Szegedi VE a III. Kerületi TVE ellen a női vízilabda OB I. hatodik fordulójában. A záró nyolc percben viszont hazai gól már nem, vendég viszont kettő is született, így 10–9-es győzelemmel a Kerület elvitte a pontokat a Tiszavirág Sportuszodából.

Becsei Dávid

Fotó: Török János

Szabó Tamás: – A szerdai Eger elleni győzelem után fáradt volt a csapatom, az utolsó negyedben kijött, hogy a vendégek kispadja hosszabb. Két támadásunk is elment két nehezen megítélhető szituációban, amit nehéz jól látni. Nagyon komoly teljesítmény, hogy ezt az erős csapatot tíz kapott gólon tartottuk. Hatalmas szívvel játszottak a lányok, fájdalmas eggyel kikapni, de az élet mindig ikszre játszik. A Kerület két ilyen vereséget szenvedett már idén, kár, hogy ellenünk adta vissza nekik a sor ugyanilyen különbséggel a győzelmet.

Zue.hu Szegedi VE–III. kerületi TVE 9–10 (4–3, 1–4, 4–1, 0–2)
MOL női vízilabda OB I., 6. forduló. Szeged, Tiszavirág Sportuszoda. Vezette: Csizmadia, Tordai.
Szeged: Gyöngyösi – Szabó K., Baksa B., Tátrai, Pádár B. Botka, Gémes. Csere: Pap, Bocskay, Binder, Gálicz, Hasznos. Vezetőedző: Szabó Tamás.
III. ker. TVE: Gresó – Brezovszki, Kiss P., Ráski, Veresné Illés, Rajna, Gyöngyössy. Csere: Poor (kapus), Keresztes, Török, Huszti D., Hajdú. Vezetőedző: Lukács Dénes.
Gól – emberelőnyből: 10/6, ill. 6/1.
Ötméteresből: -, ill. 1/1.
Kipontozódott: Veresné Illés, Török.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában