Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Felújítják a székkutasi polgármesteri hivatalt

Székkutas - Új ügyfélteret alakítanak ki, és teljesen akadálymentesítik a székkutasi polgármesteri hivatalt. Az elektromos hálózatot is felújítják. A munkák idejére a hivatal a művelődési házba költözik.
– A területi operatív programon nyert forrásból, illetve önerőből újítjuk fel a polgármesteri hivatalt, mintegy 60–70 millió forintból. Ez az utolsó intézményünk Székkutason, amely még nem került sorra – mondta Szél István polgármester. Az épület tetőszerkezetén, ahol szükséges, lécet és cserepet cserélnek. A födémet szigetelik, csakúgy, mint az épület falait.

– A hivatal villamoshálózata igencsak elavult. Van olyan része az épületnek, ahol 50–60 éves a falban lévő vezeték. Az informatikai hálózatot is felújítjuk. Belső falakat is mozgatunk. Új ügyfélteret alakítunk ki. Az épület akadálymentes lesz, és a mozgáskorlátozottak számára mosdót is építünk – közölte a polgármester.

A munkák idejére a polgármesteri hivatal a művelődési házba költözik. Van hely, hiszen az orvosi rendelő nemrég került vissza az átalakított és felújított egészségügyi központba. A polgármester reményei szerint év végére elkészülnek a munkával.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jól halad a 3,2 kilométeres keleti elkerülő út építése - Év végére bezárul a gyűrű Vásárhely körül

Jól halad a 3,2 kilométeres keleti elkerülő út építése - Év végére bezárul a gyűrű Vásárhely körül
Jól halad a hódmezővásárhelyi keleti elkerülő út építése. Van, ahol már az első réteg aszfaltot is az alapra húzták. Tovább olvasom