Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Új igazgató a makói kommunális kht. élén

Makó - Vezetőváltás történt a makói kommunális kht.-nál, az új igazgató, Nagy Nándor több változást is tervez.
Új igazgató vezeti a Makói Kommunális és Közbeszerzési Kht.-t. Az előző vezető, Bende Sándor mandátuma lejárt, és nem pályázott újra a posztra. Utódja a város alkalmazásában hat éven át dolgozó Nagy Nándor lett, aki a város működésének több területét is lefedő cégen belül több változtatást is tervez.

– Jelentős fejlesztési lehetőség rejlik a makói központi konyhában, hiszen működésének kihasználtsága jelenleg alig több mint 70 százalékos. Részt fogunk venni a kistérséget érintő összes közbeszerzési pályázaton, amit közétkeztetés tárgyában írnak ki, hiányossággal egyedül a szállítás területén kell számolnunk, de fejleszteni ezen a téren is tudunk – sorolta az új igazgató, aki hozzátette: a fűtési költségek csökkentését a termálprogram idei bevezetésétől remélhetik.

– Számos kritika, megjegyzés éri a város és az egész kistérség gyepmesteri telepét. Pályázati forrásokból szeretnénk rendezni a munkakörülményeket, bár a korábbi észrevételeket megcáfolandó: a telepen dolgozóknak biztosítva van a folyóvíz – summázta Nagy Nándor.

Maguknak is gallyazhatnak

Az áramszolgáltató által előírt védőtávolságon belül mindenki maga végezheti el a saját háza előtti fák gallyazását. Amennyiben sürgősnek tűnik, nem kell megvárni a kht. szakembereit – mondta Nagy Nándor igazgató. Ezzel meggyorsíthatják a munkát, amit egyébként a Démász megbízásából a kommunális kht. végez Makón.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiadták az év lemezét, aztán feloszlottak

Makó - A tavalyi év hazai heavy metal albumává választották a műfajjal foglalkozó internetes magazinok a makói Gire együttes első, egyben utolsó albumát – a csapat ugyanis időközben feloszlott. Tovább olvasom