PR cikk

2022.11.29. 00:00

Precizitás, kézügyesség, önállóság jellemez? Gyere a Vedresbe!

Kreativitás és remek problémamegoldó képesség – olyan erények, amelyek segítségével a XXI. század kihívásaira rugalmasan fel tudsz készülni. A Szegedi SZC Vedres István Technikumban ezeket a készségeket biztosan jól tudod majd fejleszteni.

delmagyar.hu

A Vedresben két ágazat közül választhatsz: Építőipar, Kreatív – kreatív vizuális alágazat.

Technikusi képzések

Mutasd meg, mit tudsz! Legyél Grafikus!

Ha jól rajzolsz, élvezed a kreatív alkotómunkát, az önállóság és precizitás is jellemző rád, jelentkezz a Vedres-iskola Grafikus képzésére.

Tervezőstúdiókban, reklámügynökségeknél, könyv- és lapkiadóknál vagy saját vállalkozásban lehetsz sikeres szakember, sőt a mozgóképgyártás, a nyomdaipar és a média területei is mind lehetőséget nyújtanak számodra az ismeretek bővítésére. A képzés elvégzését követően a művészeti egyetemekre is könnyebb a bejutás lehetősége.

A Kreatív ágazat – képző- és iparművészet terület – 5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű végzettség és szakképzettség megszerzésével zárul.

Magasépítő technikus – összetett, változatos munka

Precíz vagy, illetve önállóság, kombinációs készség jellemez és jó térlátással is rendelkezel? Használd ki ezeket! Az Építőipar ágazat Magasépítő technikus képzésének elvégzése után az okleveled a kivitelezés, a tervezés, az építésigazgatás, az építőanyag-forgalmazás, az építőanyag-gyártás és az anyagvizsgálat területén biztosít számodra elhelyezkedési lehetőséget. Munkád érdekes, változatos lesz, amely megköveteli a hagyományos és a legmodernebb építőipari ismereteket és igényli a kreatív problémamegoldó képességet is.

Az Építőipar ágazat 5 éves képzése, amely érettségivel és technikus szintű végzettség és szakképzettség megszerzésével zárul.

A magas színvonalú oktatás alapja a jól felszerelt Vedres-iskola, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a számítógépes ismeretek oktatására, az ágazatokhoz illeszkedő szoftverek használatára és az idegen nyelv oktatására. A Magasépítő technikus képzés nyelvi előkészítő formában is választható. Az iskola továbbá kiváló ugródeszka mindazok számára is, akik műszaki felsőfokú tanulmányokra készülnek.

https://szakkepzesszeged.hu/

https://www.facebook.com/szegediszakkepzes

 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában