Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


10 találat Sipos Ferenc névre


2007.12.07. 20:41

Tavaszra befejeződik az otthon építése Szentesen

Szentes - A Bodrogi Bau munkásai még javában dolgoznak a szentesi parkerdőben, de előzetesen már 131-en jelentkeztek a 100 személy befogadására alkalmas bentlakásos otthonba.

2007.11.13. 18:52

Minipláza épül Szentesen

Szentes - A szentesi belvárosban újabb bevásárlóközpont épül. Az önkormányzat nyolcvanegymillió forintért adta el a területet egy olasz befektetőnek, aki miniplázát tervez a helyen.

2007.06.20.

Komppal rövidebb az út a túlpartra

Tápéról manapság is sokan komppal közelítik meg Maroslelét. Inkább itt kelnek át a Tiszán, mintsem húsz kilométert kerüljenek Algyő felé. A mai benzinárak mellett anyagilag is megéri a kompozás: két személy és egy gépkocsi viteldíja még ötszáz forint sincs.

2007.06.11.

Kálmán János győzött Szentesen

Mérsékelt érdeklődés kísérte az időközi képviselő-választást tegnap Szentesen, ahol hét jelölt mérette meg magát. A 2. számú egyéni kerületben azért kellett új képviselőt választani, mert az MSZP-s Janó Tibor februárban elhunyt. A mandátumot a Fidesz–KDNP jelöltje, Kálmán János nyerte el.

2006.12.29.

Újjáélesztenék a mecénásrendszert

Az egyre nehezedő viszonyok közepette jövőre tovább szeretne fejlődni, bővülni a soproni Pendelyes Kulturális Egyesület. Sipos Ferenc vezető szerint a mecénásrendszer újjáélesztése lehet az egyik megoldás, hogy támogatókat szerezzenek.

2006.08.11.

Soproni néptáncsikerek

Mozgalmasan telt eddig a Sopron táncegyüttes és az utánpótlásnak helyet adó Pendelyes nyara. Egymást érték a fellépéseik, többek között Kapolcson, a Művészetek Völgyében voltak láthatók, ahol egyórás műsort adtak. Egy tagjuk bejutott az országos szólótáncverseny döntőjére.

2006.05.29.

Megyei elismerés Sipos Ferencnek

A Győr-Moson-Sopron Megye Szolgálatáért díj közoktatási tagozatával tüntették ki Sipos Ferencet, a Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatóját. Az intézményvezetőnek meghatározó szerepe van a város néptáncoktatásának fejlesztésében.

2006.05.26.

Díjakat adtak át a megye szolgálatáért

Győr-Moson-Sopron megye szolgálatáért díjat adtak át tegnap a győri megyeházán négy tagozatban. A sport tagozat díjazottjai: Eőry Jenő, a beledi Delta Testépítő Klub vezetője, Németh László, a mosonmagyaróvári Ujhelyi Imre Általános Iskola testnevelő tanára, sakkpedagógus, Sipőcz István a Hegykő Diáksportjáért Alapítvány gyermek- és ifjúsági csapatának edzője, Tamási Gábor, a Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség főtitkára és Tokovicz Árpád, a Győrszemerei Általános Iskola testnevelő tanára.

2006.04.05.

Pályáznak a Petőfi felújítására

Címzett támogatást igényel Sopron önkormányzata a Petőfi-iskola teljes körű rekonstrukciójára. Sikeres pályázat esetén tornatermet, aulát kap az épület, beépítik a tetőteret és a tevékenységi köre is bővül majd. A beruházás tizenöt százalékos önrésze több mint 103 millió forint.

2006.01.25.

Mikos Györgyné

Mikos Györgyné, a soproni Petőfi Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanítója.