Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Szegedi induló a világ legjobb triatlonistái között

a kétszeres magyar duatlon és triatlon bajnok, valamint a tavalyi duatlon világbajnokság 4. helyezettje, Tarnai László is a rajthoz áll az 150 000 euró összdíjazású THECHAMPIONSHIP 2019 versenyen.

Hazai indulóval bővül a 150 000 euró összdíjazású THECHAMPIONSHIP 2019 mezőnye: június 2-án a világ legjobb triatlonistáit felvonultató versenyen a kétszeres magyar duatlon és triatlon bajnok, valamint a tavalyi duatlon világbajnokság 4. helyezettje, Tarnai László is a rajthoz áll. A cél a legjobb 10 közé kerülés.

A THECHAMPIONSHIP 2019 a világ egyik legrangosabb versenye, nehézsége miatt még a legjobb sportolók számára is komoly kihívást jelent.

Fotó forrása: Chapter Four Communications Hungary
Fotó forrása: Chapter Four Communications Hungary

 Tavaly ősszel Svájcban az 5. hellyel szereztem meg az indulási jogot a mostani versenyre. Az edzőmmel Dr. Kis Judittal úgy gondoltuk, hogy egy ilyen lehetőséggel mindenképpen élni kell! Azt vallom, hogy csak úgy lehet fejlődni és előrehaladni, ha egyre nagyobb célokat tűzök ki magam elé és egyre komolyabb kihívással nézek szembe

- mondta Tarnai László.


- Nagyon szeretnék a top 10-ben végezni, amely a kemény mezőny miatt igen komoly kihívás, de úgy gondolom, hogy ha minden jól megy majd, akkor ez reális elvárás lehet. 14 olyan versenyző áll majd rajthoz, akik közül szerintem bárki nyerhet. Michael Raelert, Andi Dreitz vagy Timothy O'Donnel különösen jó eséllyel pályázik a győzelemre - tette hozzá a szegedi versenyző.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bajnok lett a PICK Szeged U23-as csapata

Bajnok lett a PICK Szeged U23-as csapata
A Tigrisek Csongrádi KSE férfi kézilabdacsapata az NB II Délkeleti csoportjának utolsó előtti fordulójában 30-23-ra legyőzte a Köröstarcsát otthon, így a PICK Szeged U23 Békéscsaba ellen aratott sikerével eldőlt, a szegediek megnyerték a bajnokságot. Tovább olvasom