Szeged és környéke

2019.05.03. 19:51

Megvan az év álláshirdetése - ne lopjon buszt, vezesse legálisan!

A DAKK Zrt. olyan álláshirdetéssel reagált a buszlopásokra, amit nem fogunk egyhamar elfelejteni. Hogyan vezethet legálisan buszt? Most megtudhatja!

Ha vicces, bármit könnyebb megjegyezni - ezt a Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt.-nél is tudhatják. Olyan álláshirdetéssel reagáltak ugyanis az utóbbi hetek buszlopásos ügyeire, amit egy ideig biztosan nem fogunk elfelejteni. Megírtuk: április 17-én Sándorfalván kötöttek el bulizó lányok egy buszt, a jármű meg is sérült. Május elsején éjszaka pedig Szőregen "tesztelt" és tört össze egyet az új Mercedes buszok közül egy hazafelé gyalogló 19 éves újszentiváni fiatal.

 

Ne lopjon buszt, inkább vezesse legálisan - javasolja a DAKK. Kép forrása: a DAKK Zrt. facebook oldala

Ne lopjon buszt, inkább vezesse legálisan - javasolja a DAKK. Kép forrása: a DAKK Zrt. facebook oldala

"Egy autóbusz eltulajdonítását börtönnel büntetik. Mi lehetőséget biztosítunk a legális vezetésre! Jelentkezz hozzánk autóbuszvezetőnek! Részletekért kattints a honlapunkra: https://bit.ly/2Y7GQL7!" - ezzel a szöveggel került ki a hirdetés a DAKK Zrt. facebook oldalára. Reméljük, sok jó új sofőr jelentkezik, és az üzenet is "átmegy", mi jár a buszlopásért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!