Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 10°C Még több cikk.

300 millió szegedi iskolákra

Szeged - Lezárult Szegeden „A mi iskolánk, a mi óvodánk!" pályázat.
92 önkormányzati fenntartású oktatási intézmény pályázott – mindegyik nyert is: olyan „apróbb" felújítási, munkákat tudnak elvégezni a kért összegből, amelyekre nagy, uniós kiírásokon szinte lehetetlen pénzt szerezni. Az önkormányzat pályázatának fontos kritériuma volt az önerő, amely ebben az esetben nem készpénz, hanem a szülők és támogatók által felajánlott önkéntes munka. 200 millió forintos volt a pályázati alap, ám a felajánlásoknak köszönhetően több mint 300 millió forint összértékben szépülhetnek, újulhatnak meg az óvodák, az iskolák.

Olvasóink írták

 • 2. mezopeti 2010. június 26. 08:16
  „Ez volt az első és az utolsó, hogy én ebben vagy az ilyen programban felajánlóként részt vettem. Néhány tízezer Forint értékű munkához számtalan papír és utánajárás volt szükséges. Az embernek elmegy a kedve az egésztől.
  És még nem vagyok biztos, hogy más vonalon nem okoz problémát később.
  Az intézményvezető(k) nem győz(nek) szabadkozni a kellemetlenségekért.
  Mindent ellehetetlenít ez a qrva magyar bürökrácia! Azonnali leépítést ebben a szférában! Személyeket és szabályokat egyaránt!!”
 • 1. hy48711 2010. május 21. 16:53
  „moderálva reklám”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem élnek meg a sommelier-k

Magyarországon nincs akkreditált sommelier-képzés, így a borpincéreké nem elfogadott szakma. Aki karriert szeretne befutni, a fővárosba vagy külföldre megy. Tovább olvasom