Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Ami virág már kinyílt, az nem biztos, hogy örült a mai hajnalnak

Ami virág már kinyílt, az nem biztos, hogy örült a mai hajnalnak
Mínusz két fokról tizenkettőre melegszik az idő - az ibolya bírja mínusz húszig. Bécsben egyébként ezen a napon győzött a forradalom 1848-ban, és ezen a napon választották 2013-ban meg Ferenc pápát.
Szerdán kezdetben északon és a Dunántúlon, majd egyre nagyobb területen esős, záporos idő lesz jellemző. Több napsütés a déli tájakon ígérkezik, de délutánra itt is beborul az ég - jelzi előre az Időkép. A délnyugati szél megélénkül. A hajnal sokfelé volt fagyos, így Szegeden és környékén is, ahol mínusz 2 fokot mértek. Délután 8-12 fokra készülhetünk kettős fronthatás mellett - nálunk 12 fokig emelkedik a hőmérséklet. A tavalyi márciushoz képest szép tavaszias időnk van - nem is beszélve 2013-ról, amikor tetemes mennyiségű hó esett le március 14én. Az előrejelzés szerint ez idén nem történhet meg, a nemzeti ünnepre 12 fokot jósolnak.
 

Ma köszöntjük:
 Ajtony, Krisztián, Arabella, Arita, Arvéd, Arvid, Csolt, Egyed, Ida, Lándor, Leander, Lizander, Lizandra, Patrícia, Roderik, Rodrigó, Rozina, Rut, Salamon, Salvador, Solt, Zina, Zolta, Zoltán

Ezen a napon történt:


Ezen a napon született:

Ezen a napon hunyt el:

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átadták a Szegedért Alapítvány idei díjait - fotógaléria

Átadták a Szegedért Alapítvány idei díjait - fotógaléria
Fennállásának 120. díját adta át a 30 éves Szegedért Alapítvány keddi gálaműsorán. Nagy sikerrel… Tovább olvasom