Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Áruházi tolvajokat fogtak Szegeden

Szeged - Áruházi tolvajt fogtak az egyik hipermarketben a csütörtökön Szegeden.
Csütörtök délután azzal a szándékkal ment be az áruházba egy szegedi nő, hogy onnan kozmetikai termékeket lop el. Terve végrehajtása érdekében eltávolította a lágy védelmi címkéket az árukról és a táskájában rejtette el, majd fizetés nélkül távozni akart. A biztonsági szolgálat észlelte cselekményét és rögtön értesítette a rendőrséget, aki elfogta és előállította a tolvajt. Ügyében büntetőeljárás indult.

Hasonló bűncselekmény miatt jártak el a szegedi rendőrök egy másik hipermarketben ugyancsak a tegnapi napon.

Két bácsbokodi nő gyermekruházati termékeket akart ellopni, oly módon, hogy a ruhák egy részét a velük lévő 10 hónapos csecsemőre, valamint 4 éves gyermekre adták, míg a másik részét táskáikban rejtették el, és úgy akartak távozni. A lopással okozott kár közel 60 ezer forint lett volna, amely a helyszínen megtérült. Ügyükben büntetőeljárás indított a Szegedi Rendőrkapitányság - közölte a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 8. ferike75 2010. július 10. 11:37
  „hajra szarkak”
 • 7. web 2010. július 09. 23:37
  „ennyi biztonsági őrrel csak kettőt fogtak.........Minimum óránként egyet illik megfogni, mert azt nem veszik észre ha megeszi a vevő és az eladó a kaját a sorok között. Láttam olyan volt dolgozót, aki a gyerekeivel ment be a t-ba vásárolni , nézelődés közben bekajáltak a gyerekek. Senki nem vette észre, akkor miről beszélünk, ez hír?”
 • 6. polo 2010. július 09. 22:16
  „familiárisa hiperpigmentált egyének mentek boltba és hirtelen felindulásból a gyerekre adták a ruhákat
  az áruház ellen büntetö eljárást kezdeményezet a familiárisan hiperpigmentáltak szervezete /fhsz/ miaz ogy a nem dolgozot és a segélyen élö vérszivót ilyen dologgal vádolni merték
  hisz a nyolc általánost sem birta befelyezni sziv aszma miat gyermeke rokkant igazolvánnyal jön világra hisz neki ez alanyi jogon jár.
  jár neki egy hatalmas pofon és egy kanál munka orálisan abba ugyis belehal”
 • 5. dodó 2010. július 09. 16:22
  „Hát csák nem hágyik megílhetíseznyi á szegíny cigánt?”
 • 4. Falcao 2010. július 09. 13:35
  „színes kultúra volt a második eset?”
 • 3. csakhogy 2010. július 09. 13:33
  „Kószóné! nem kell a gúnyos megjegyzés, mivel nem a rendőrök érték tetten, ők a kötelező eljárás megindítását tették. a dicséret a biztonsági őröké, akiket meg ezért fizetnek.Tették a dolgukat és nem a TE pénzeden.”
 • 2. koszone 2010. július 09. 13:01
  „Ismét elfogva egy nagy menő!!!!!!!
  Csak gratulálni tudok !!!!!!Ezért tartunk titeket!!!
  Hajrá !”
 • 1. imna 2010. július 09. 12:21
  „"Terve végrehajtása érdekében eltávolította a lágy védelmi címkéket az árukról és a táskájában rejtette el, majd fizetés nélkül távozni akart." Ilyen módon nem is csodálom, hogy feltűnt a biztonságiaknak..ha már a csipogót a táskájában rejtette el- mert értelmezésem szerint ezt tetszettek írni!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

34 ezer eurót ad össze Szentes és a megye

Szeged - Kitart korábbi döntése mellett, és nem változtatja meg a csongrádi Aranysziget Otthon… Tovább olvasom