Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Csőtörés a Kálvária sugárúton: térképen a lezárás, így közlekednek a buszok!

Kedd reggel 8 órától javítanak vízvezetéket csőtörés miatt.
Csőtörés miatt előreláthatólag kedd reggel 8 órától vízvezetéket javít a szegedi vízmű a Kálvária sugárút és Korda utca sarkán. Emiatt teljes szélességében le kell zárniuk a Kálvária sugárutat a Móravárosi körút és Katona József utca között. A lezárás több helyi és távolsági autóbusz útvonalát is érinti, azok terelőútvonalon közlekednek. A munkálatok a villamosforgalmat várhatóan nem akadályozzák. Az ivóvízszolgáltatásban csak korlátozottan lesz átmeneti fennakadás a környéken. Időjárástól függően a tervek szerint két napon belül helyreáll a közlekedési rend, ideiglenes helyreállítás mellett.

36-os jelzésű autóbuszvonal
Honvéd térről induló járatok:- Terelőútvonal: A járatok a ... – Kálvária sgt. -visszafordulás a Veres
ács utcai körforgalomban. –Kálvária sgt. – Londoni krt. – Bakay Nándor utca – Vásárhelyi Pál utca –Kálvária sgt.
– ... terelőútvonalon közlekednek.
Megállóhelyek:A járatok a „Kálvária tér" és „II. Kórház" elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, a terelőútvonalon a „Kálvária sgt.", „Londoni krt (Bakay Nándor u.)", „Huszár utca (Okmányiroda)", „DAKK Zrt." és „Kenyérgyári út" elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.
 
Kiskundorozsma, Czékus utcától induló járatok: - Terelőútvonal: A járatok a ... – Kálvária sgt. -Vásárhelyi Pál utca
–Bakay Nándor utca – Londoni krt. – Kálvária sgt. –... terelőútvonalon közlekednek.
 
Megállóhelyek:A járatok „II. kórház", „Kálvária tér" és a „Földhivatal" elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, a terelőútvonalon a "Kálvária sgt. (Vásárhelyi Pál u.)", „DAKK Zrt.", „Vásárhelyi Pál u. (Bakay Nándor u.)", „Huszár utca (Okmányiroda)" és„Londoni krt. (Bakay Nándor u.)" elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

90-es jelzésű autóbuszvonal
Újszeged, Gabonakutatótól induló járatok

-Terelőútvonal: A járatok a ...– Vásárhelyi Pál utca – Bakay Nándor utca– Londoni krt. – Kálvária sgt. – Katona József utca – ... terelőútvonalon közlekednek.
Megállóhelyek: A járatok a „DAKK Zrt.", „Kenyérgyári út", „II. kórház" és „Kálvária tér" elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, a terelőútvonalon a „Vásárhelyi Pál u.(Bakay Nándor u.)", „Huszár utca (Okmányiroda)", „Londoni krt. (Bakay Nándor u.)" és „Londoni krt (Kálvária sgt.)" elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.

 
Személypályaudvartól induló járatok

Terelőútvonal: A járatok a ...– Katona József utca – Kálvária sgt. – Londoni krt. – Bakay Nándor utca – Vásárhelyi Pál utca – ... terelőútvonalon közlekednek.
-
Megállóhelyek:
A járatok a „Kálvária tér", „II. kórház" ,„Kálvária sgt. (Vásárhelyi Pál u.)" és „DAKK Zrt." elnevezésű megállóhelyeket nem érintik, a terelőútvonalon a „Földhivatal", „Kálvária sgt.", „Londoni krt. (Bakay Nándor u.)",
„Huszár utca (Okmányiroda)" elnevezésű megállóhelyeken állnak meg.
 
Regionális és országos autóbuszjáratok
A járatok a ...– Bakay Nándor utca –Vásárhelyi Pál utca – Kálvária sgt. – ... terelőútvonalon közlekednek, és nem érintik „Szeged, Kálvária sgt." és „Szeged, II. Kórház" elnevezésű megállóhelyeket,helyettük a terelőútvonalon a
„Kálvária sgt. ( Vásárhelyi Pál u.)",„Kenyérgyári út" és a „Londoni krt. (Bakay Nándor u.)" elnevezésű megállóhelye ken állnak meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Taxisok vitték vadasparkba az autista és fogyatékos fiatalokat

Taxisok vitték vadasparkba az autista és fogyatékos fiatalokat
36 éve támogatja a fogyatékos és autista fiatalokat segítő intézményt a Tempó Taxi. Most 21 fiatalt… Tovább olvasom