Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 21°C | 32°C Még több cikk.

Forgalomirányító rendőrök versenyeztek Szegeden - fotók

Karos forgalomirányító, motoros és járőr-gépkocsivezető, és baleseti helyszínelő rendőrök mérték össze tudásukat Szegeden pénteken.
A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága kilencedjére rendezte meg a Közlekedésrendészeti Szakmai Verseny megyei döntőjét pénteken Szegeden. A rendőrök a KRESZ elméleti és szakmai tesztlapok kitöltése után a karos forgalomirányítók, a motoros és járőr-gépkocsivezetők és a baleseti helyszínelők a gyakorlatban is megmutatták, mit tudnak. A szegediek a Csongrádi sugárút és a nagykörút kereszteződésénél találkozhattak is velük, ott a karos forgalomirányítók versenyeztek. A karos forgalomirányítóknak egyébként nincs egyszerű dolguk. A kereszteződésben álló rendőrnek határozottnak kell lennie, észre kell vennie a szabálytalankodókat, és figyelnie kell saját testtartására is. Többek között ezt is pontozták a nagykörúti versenyen.
Forgalomirányító rendőrök versenyeztek Szegeden. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA
A verseny megrendezésével célunk a közlekedésrendészeti területen tevékenykedő rendőrök szakmai ismeretek elmélyítése, továbbá a rendezvény kapcsolattartási és konzultációs lehetőséget nyújt a szakmai munka magasabb szintre emeléséhez – írta a rendezvényről lapunknak a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Minden csónakhely elkelt a szegedi úszóműveken: már tart a szezon az úszóházakon

Minden csónakhely elkelt a szegedi úszóműveken: már tart a szezon az úszóházakon
Aki most vett csónakot, elkésett: a szegedi klasszikus úszóházakon már telt ház van, minden… Tovább olvasom