Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Forgalomkorlátozás és vágányzár a 3-4-es villamosok vonalán

Szeged - A Szegedi Közlekedési Kft. tájékoztatása szerint a Murányi utcai villamosvasúti átjáró felújítási munkálatai miatt 2007. november 15-én 20.00 órától 2007. november 16-án 14.00 óráig a József Attila sgt. – Murányi utca teljes útátjáró szakasza lezárásra kerül.

A felújítási munkák a villamosközlekedést az alábbiak szerint érintik:

- 2007. november 15-én (csütörtökön) 19.30-tól üzemzárásig a vonal Tarján végállomás és Anna-kút közötti szakaszán "3-4" jelzéssel villamospótló autóbuszok közlekednek.

- Az Anna-kút irányba Tarján végállomás helyett az Olajbányász téren kialakított ideiglenes végállomásról indulnak a villamospótló járatok. A megállóhelyek a helyijáratos autóbusz megállóhelyei, ellenben a Kecskeméti utcai és Szent György téri villamosmegállóknál a pótló járatok nem állnak meg.

- Tarján végállomás irányában az ideiglenes végállomás Kálvin tér 2. szám előtti 8-as autóbusz megállóhely.


A vágányzár idején a villamos, illetve villamospótló járatok indulási és követési ideje változatlan. Az érvényesített menetjegyek a vonal teljes hosszában érvényesek, átszállás után a jegyet a számozatlan oldalán is érvényesíteni kell.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csütörtök reggel Szegedre is beszökött a tél

Szeged - Tavaly hiába vártuk, idén viszont már a megszokottnál korábban megérkezett az első hó Szegedre. Mintegy két centiméter havas csapadék esett éjjel – napközben olvad, baleset eddig nem történt. Tovább olvasom