Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Halálos baleset Szegeden: fiatal nőt ütött el egy autó a Szerb utcában, a sofőr elhagyta a helyszínt - fotók

Halálos baleset Szegeden: fiatal nőt ütött el egy autó a Szerb utcában, a sofőr elhagyta a helyszínt - fotók
Szeged - A tiszaszigeti férfit egy órán belül azonosították, majd elfogták és előállították.
Halálos közúti baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indult büntetőeljárás egy tiszaszigeti férfival szemben, aki szombaton éjszaka elütött egy nőt Szeged-Szőregen – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap délután.
A police.hu-n megjelent közlemény szerint a feltételezett elkövető március 30-án 23 óra 45 perc körül a Szerb utca 150. szám előtt ütött el egy fiatal nőt, aki egy ott parkoló autóból szállt ki. A nő olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A férfi segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt.

A terület körzeti megbízottai a hely- és személyismeretüket felhasználva egy órán belül azonosították, majd elfogták és előállították a sofőrt.
A férfit, aki a gyanú szerint vezetés előtt alkoholt és kábítószert is fogyasztott, a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették és az illetékes ügyészségen előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. Ellene halálos közúti baleset okozása, segítségnyújtás elmulasztása, valamint kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Korábban írtuk:

Egy személyautó gyalogost ütött el Szegeden a Szerb utcában közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság
A police.hu-n olvasható közlemény szerint a baleset március 30-án 23 óra 45 perc körül történt, Szegeden a Szerb utca 150 szám előtt. Egy gépkocsi egy nőt ütött el. A gyalogos olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.
Fotók: Police.hu
Fotók: Police.hu
A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az utat teljes szélességében lezárták. A forgalom a környező utcákon haladt.
 

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fotókiállítás a tarjáni plébánián

Fotókiállítás a tarjáni plébánián
Czank Gábor plébános fotóiból nyílt kiállítás a Szeged-Tarjánvárosi Szent Gellért Plébánián vasárnap. Tovább olvasom