Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Jótékonysági előadás a Pinceszínházban

Szeged. A Szegedi Pinceszínház a Tündérfátyol Alapítvány közreműködésével jótékonysági előadást tart kedden 19 óra 30-tól.
Eugene O’Neill önéletrajzi ihletésű drámája alapján a Boldogtalan hold című színművet adják elő két részben, Kancsár Orsolya rendezésében. Az előadás bevételét a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat Alapítványnak ajánlja fel a társulat. A jegyár 3000 forint, a korlátozott nézőszám miatt előzetes bejelentkezés ajánlott. Jegyelővétel a Pinceszínház titkárságán (Dugonics tér 2., az udvarban) hétfőn és csütörtökön 15-től 19 óráig, kedden, szerdán és pénteken 10-től 13 óráig és az előadások kezdete előtt egy órával. Jegyrendelés a titkarsag.pincesz@invitel.hu e-mail címen.

O’Neillről, a modern dráma első nagy amerikai képviselőjéről Örkény István így ír: „Nem tűr meg semmit. Ami megszépíthetné a bűnt, s a bűnhődésben nem ismer enyhítő körülményeket. Hőseit nem a társadalommal, hanem csak egymással szembesíti. Velük született szenvedélyek és ösztönök uralkodnak rajtuk, a szerelmet és a gyűlöletet a vérükben hordják, ez az egyetlen törvény, amelyet ismernek, ennek jegyében ítélkeznek egymás felett..."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Névtelen monokini a szegedi Vértónál

A tavaszi nyár sokakat csal ki hétvégén a területre az idő előtt befülledt panelból, több nő a fürdőruhája felső részétől is megszabadult. Tovább olvasom