Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Kétkilós díszpoharat vágott a sértetthez

Kiskundorozsma-Szeged. - Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla az életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt J. M. ellen indított elsőfokú ítéletet.
Kiskundorozsma-Szeged. Helybenhagyta a Szegedi Ítélőtábla az életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt J. M. ellen indított elsőfokú ítéletet, a vádlott büntetése 5 év börtön és 5 év közügyektől eltiltás.

A férfi tavaly áprilisban délután és este is ivott, majd részegen este 10 után megjelent a dorozsmai háznál, ahol volt élettársával akart beszélni, de nem engedték be. Az erősen ittas és indulatos vádlott többször a ház kapujába rúgott, követelte, hogy engedjék be, átugrott a kerítésen, és meglökte N. F. sértettet. A vádlott dulakodni kezdett a házigazdával, egy féltéglával hátulról fejbe vágta.

A bántalmazás nem fejeződött be, mert J. M. a konyhába is követte a sértettet, ahol ismét ütni kezdte, előbb kézzel, majd egy díszkövekkel, homokkal, kagylókkal megtöltött, közel kétkilós díszpoharat vágott az arcához. Az összetört üvegpohár szilánkjai vérző sérüléseket okoztak a sértettnek, aki nyolc napon túl gyógyuló, maradandó sérüléseket szenvedett, és csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem került életveszélyes állapotba.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csárdáskirálynővel, ősbemutatóval indul a jövő év a színházban

Csárdáskirálynővel, ősbemutatóval indul a jövő év a színházban
A magyar operett legnagyobb klasszikusát, Kálmán Imre Csárdáskirálynőjét hozzák el Szegedre… Tovább olvasom