Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Kukába bújt a rendőrök elől

Szeged - Egy szelektív hulladékgyűjtő edénybe bújt el egy 43 éves férfi a rendőrök elől kedd este Szegeden, miután egy betörés után árkon-bokron keresztül menekült előlük.
Több állampolgár jelezte a rendőrség 107-es segélyhívószámán, hogy Szeged-Tápén egy ismeretlen férfi zseblámpával számos ingatlanba bevilágított, néhány kertbe pedig be is ugrott. Az ügyelet azonnal járőröket küldött a területre, így az egyik páros felfigyelt egy hátizsákos férfira, aki amint meglátta a rendőröket, le akarta húzni a kezéről a kesztyűt.

Az egyenruhások igazoltatni akarták, de ő átugrott egy kerítésen, majd menekülni kezdett. A járőrök utána futottak, közben a többi rendőr megkezdte a terület zárását és átvizsgálását. Ennek során a Göndör soron figyelmesek lettek egy fán lógó hátizsákra, amelyben betöréshez használatos szerszám voltak. Néhány perccel később a rendőrök végignézték a szelektív hulladékgyűjtő edényeket is, ott találták meg az előlük menekülő férfit. Ő még ekkor is ellenállt, nem akart kiszállni a kukából, ezért ki kellett őt onnan emelni.

A rendőrök megállapították azt is, hogy a 43 éves budapesti lakos az egyik Zágráb utcai ingatlanba akart betörni, azonban mivel megzavarták, tovább állt.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. A rendőrség vizsgálja azt is, hogy a férfinak további betörésekhez van-e köze - tudta meg a delmagyar.hu.

Olvasóink írták

 • 3. Dushbag 2011. július 13. 11:50
  „Ez így jó. Aki lát valamit telefonál, akinek dolga elfog.
  A fővárosban már nincs mit lopni?”
 • 2. Smerdis 2011. július 13. 11:14
  „gondolom nem az üvegek közé ugrott. kicsit hangos és egyben fájdalmas lett volna :)”
 • 1. jozko 2011. július 13. 11:08
  „Szelektáláskor melyik hulladék-kategóriához tartozik /hova sorolta magát/ ?
  A nemesebb, újrahasznosíthatóak közé nem illik.
  A kommunális, az tűnik legmegfelelőbbnek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paragi Balázs különdíja

Szeged - Kiemelt különdíjat kapott Paragi Balázs, a szegedi Király-König Péter Zeneiskola tanára a… Tovább olvasom