Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Mától: homokháti sokadalom

Mórahalom - A városban változatos programokkal, két hétig várják az érdeklődőket – 20 ezer vendégre számítanak – az V. homokhátsági sokadalomra, melynek mottója: „kedves, barátságos, vendégszerető – tehát homokháti".
– Fesztiválunk olyan, amilyen az egész Homokhátság: van benne egy kis munka, egy kis tudásszerzés, egy kis szórakozás és sok jókedv. Az itt élőket a hatalmas munkaszeretet jellemzi, ezt a szemléletet érvényesítjük ezen a rendezvényen, amelyért az egész térség összefogott, települések, civil szervezetek, gazdálkodók. Ízes, szabados, jól behűtött homoki borokkal, híres ágyas pálinkánkkal és legjellegzetesebb ételeinkkel várjuk vendégeinket, s minden kincsünket, értékünket, amelyet felhalmoztunk, az asztalra tesszük ilyenkor – mondja Nógrádi Zoltán, Mórahalom polgármestere.

Lesz ételkóstoló, paradicsomfesztivál, európai konferencia, és várják testvértelepüléseik képviselőit például Olaszországból, Romániából, Belgiumból. A nyitónapon 17 órától fúvószenekar hívogat a rendezvényre, 18 órától pedig saslikpartit tartanak. Fellép Lola és a Bon-Bon együttes, utánuk pedig utcabál, a Hajnalig szól együttessel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Keveslik a pótlást a háziorvosok

Szeged - Kaptak ugyan pluszpénzt a háziorvosok az eltörölt vizitdíjból származó bevételeik… Tovább olvasom