Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 13°C | 25°C Még több cikk.

Megasztár: Reni volt a legtökösebb előadó

Szeged - A legtökösebb produkcióként jellemezte a szegedi Nagy Renáta előadását Bereczki Zoltán, a Megasztár egyik zsűritagja.
Reni Tóth Gabi Érte megérte című számát énekelte a TV2 tehetségkutató műsorának péntek esti adásában. A négytagú zsűri férfitagjait meg is nyerte magának: Mester Tamás, Bereczki Zoltán és Bochkor Gábor lelkesen nyomta meg a szavazógombot. Falusi Mariannt ez alkalommal nem sikerült meggyőznie, az énekesnő változatosabb előadást várt. Ennek ellenére a három szavazat elég volt ahhoz, hogy a szegedi lány a 24 legjobb közé kerüljön.
Nagy Renáta a televíziós tehetségkutatóban. Fotó: TV2
Nagy Renáta a televíziós tehetségkutatóban.
Fotó: TV2

– Kiskorom óta énekes szeretnék lenni. A Szegedi Énekstúdióban kezdtem, három éve pedig a fővárosba járok Csík Sándorhoz tanulni – magyarázta a 19 éves lány, aki eladóként dolgozik a szegedi Árkádban. Szabadidejét az éneklésnek szenteli, szívesen vállal fellépéseket, gyorsan feloldódik a közönség előtt – a Megasztár színpadán is jól érezte magát. – Mindegyik szériát néztem, bátran állíthatom, hogy a műsor történetében a mostani az egyik legerősebb mezőny – fogalmazott Renáta, aki lázasan készül a következő megmérettetésre. A jövő péntek esti adásban már azért szoríthatunk, hogy továbbjusson a tizenkét döntős közé.

Olvasóink írták

 • 9. howatowabb 2012. február 22. 17:12
  „Tudjátok épp azon mérgelődöm állandóan, amikor ezeket a műsorokat nézem, hogy a zsűri színvonala egyre befogadhatatlanabb. Méltatlanul törnek pálcát emberek fölött, gonoszul beszólogatnak,bántóak... Ettől a Bereczki embertől forog a gyomrom. Amikor énekel, játszik, semmi bajom. De, ha megnyilvánul, hááát! Valahol, talán valami táncos műsorban hallhattuk már műsorvezetőként. Feláll a hajam, ha megtudom, hogy valahol beszélni fog! E műsor első tv bemutatóján végig beszólogatott, miközben az amatőr ott görcsölt. " Megettétek a dalt" Meg! Te meg pajtás mást ettél, amit mi nem! Ja, és folyton utánozza a Mester T.-t,majd figyeljétek!”
 • 8. Lámpion 2012. február 22. 11:48
  „Egy énekesnő ennél nagyobb dicséretet is el tudna képzelni.
  Ebben a szakmában a mentalitás is komoly érték.
  Nekem erről Baksa-Soós János jut eszembe, aki a habitusával igen komoly sikereket aratott.
  Legendává vált.
  Érdemes megnézni-hallgatni tőle ezt a számot: Kex - Elszállt egy hajó a szélben”
 • 7. info 2012. február 22. 08:20
  „Milyen ékes kifejezések! "tökös" és még lehetne sorolni! Vajon a zsűri színvonala? műveltsége vagy valami őrület? Ha már a képernyők előtt ülnek emberek százezrei legalább megtisztelhetnék a szűri tagjai őket azzal, hogy színvonalas stílussal beszélnek a dalokat előadókról.Igen előadók-mind aki idáig eljut, már-már szinte az-DE a zsűri dönti el, hogy ki lesz az.”
 • 6. norad 2012. február 21. 16:39
  „Szeretnél te olyan hamis és jellegtelen lenni...”
 • 5. rika10 2012. február 21. 15:51
  „Ugye nem gondoltad komolyan Bendegúz, sem nem tökös, se nem jó, sőt hamis és jellegtelen. Még ha szegedi is ne ő nyerje meg. Valóban Bereczki a leggyengébb láncszem.”
 • 4. Felhőfejes 2012. február 21. 15:23
  „Ahol ez a totál jellegtelen stb. Bereczki-fiú zsűritag lehet, ott mondhat is ilyeneket.
  Régi szép idők, amikor a Ki mit tud? könnyűzenei kategóriájának még Pernye András volt a döntnöke...
  /egy hangyányi különbség, azért/”
 • 3. zoolii 2012. február 21. 15:21
  „"bátran állíthatom, hogy a műsor történetében a mostani az egyik legerősebb mezőny"
  Hát én ezt azért nem mondanám. Sőt! Nagyon nem!”
 • 2. jq 2012. február 21. 13:58
  „Szerintem egy lány nem lehet tökös (lásd még "töke van a menyasszonynak")”
 • 1. Bendegúz007 2012. február 21. 13:10
  „Hajrá Renáta,reméljük te nyered meg a Megasztárt,és mi Szegediek büszkék lehetünk rád.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hőtérkép a havas háztetőkön

Nemcsak jó nyílászárókkal, hanem a födém megfelelő szigetelésével is jelentős, akár 30–50 százalékos energiamegtakarítást érhetünk el. Tovább olvasom