Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Rablót fogtak Szegeden

Szeged - Dulakodás közben vette el a mobiltelefont egy román állampolgárságú férfi.
Ötödikén, pénteken fél három és háromnegyed három között egy román állampolgárságú férfi Szegeden a Liget erdősebb területén egy magyar állampolgárságú férfival találkozott, akivel rövid szóváltást követően dulakodni kezdett. A dulakodás közben a magyar férfi zsebéből észrevétlenül eltulajdonított egy mobiltelefont, amit a sértett csak a román személy távozását követően észlelt.

A magyar állampolgár bűntető feljelentését követően a Nyomozó Alosztály megkezdte a személy felkutatását, akit - a gyors és hatékony intézkedéseknek köszönhetően - 2008. 09. 07-én Szeged belterületén sikeresen előállított, majd őrizetbe vett.

A román állampolgárral szemben „rablás" bűntette bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt a Szegedi Rendőrkapitányság folytat büntetőeljárást.

Olvasóink írták

 • 9. mind1 2008. szeptember 09. 20:58
  „Xerxes ! Ja, hogy én tiszta hülye vagyok, mert egy szerinted " ilyen piti rablást" csak cigány követhet el, szerintem te sem vagy különb tőlem, és a 2-es hozzászólótól.”
 • 8. Xerxes 2008. szeptember 09. 15:28
  „Tiszta hülyék vagytok 1 és 2. Magyarországhoz képest a világ másik 200 ENSZ tagállama külföld, szal szerintetek kb 6 milliárd ember mocskos külföldi. A konkrét esetről annyit, hogy a román állampolgárok esetében csínján kell bánni a nyilatkozatokkal mert lehet hogy erdélyi magyar, de a " dulakodás közben lenyúlta a telefont" esete kb 100 %-an valószínűsíti hogy cigányról van szó. Magyar meg román nem fog egy szaros telefonért kockáztatni, azt otthon is lophatna ha akarna,de az ilyen piti rablások szinte mind acigányokhoz köthetőek.”
 • 7. atkó 2008. szeptember 09. 13:52
  „Én is azt vallom, hogy nem szabad általánosítani, de mégiscsak elgondolkodtató az 1-es és a 2-es hozzászólás. Az ide érkező külföldinek mindent szabad?
  Ha én külföldre utazom, nem vonom magamra az ottani hatóságok és az utca népének a figyelmét. Nem adok okot arra, hogy a 2-eshez hasonló minősítésben részesítsenek az ottaniak.
  Aki rossz szándékkal érkezik hozzánk, azzal szemben keményen el kell járni.”
 • 6. sajt 2008. szeptember 09. 09:39
  „:)
  A "külföldi" egy jelző, illetve állapot adott személyre vonatkoztatva. Ez nem olyan, mint a német, vagy japán, esetleg: MAGYAR, vagy fekete bűrű! Ha átléped az országhatárt az adott országban külföldivé válsz, "anti külföldi" esetében "rohadt mocskos" külföldivé...
  Talán nem ez alapján kellene ítélkezni, ha már mindenképp ítélkezni akarsz...”
 • 5. Kolompár Rómeó 2008. szeptember 09. 06:57
  „2. hozzászólás anti külföldi 2008.09.08 18:47

  Ugyanezt mondja a burgenlandi, amikor atmegy a magyar vasarolni. Ugye milyen jo erzes? Pedig nem is ismeri a konkret illetot.

  Esetleg jarsz neha pl. Horvatorszagba a tengerpartra? Jo dolog lenne ott is mocskos kulfoldinek lenni?

  Esetleg gondolkozz kicsit.”
 • 4. mnx 2008. szeptember 09. 00:22
  „Es mi van, ha roman utlevele van,de magyar nemzetisegü mondjuk Aradrol????”
 • 3. tetű román cigány idejár rabolni, mi meg tűrjük csendben 2008. szeptember 08. 21:10
 • 2. anti külföldi 2008. szeptember 08. 18:47
  „Rohadt mocskos külföldiek!”
 • 1. mind1 2008. szeptember 08. 18:03
  „Nyaljuk a külföldiek seggét, és ez a köszönet és a hála, a rendőrök nem mernek velük szemben eljárni az utakon, állat módjára vezetnek, ha meg akarja birságolni a rendőr kiröhögik, a kiszabott birságokat nem hajtják be rajtuk. Szép egy országban élünk, ahol a törvények és a jogszabályok CSAK a Magyarokra vonatkozik a külföldiek pedig jót röhögnek rajtunk, lophatnak csalhatnak hazudhatnak, és mid ezt büntetlenül.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Pick Grillcsaládja

Szeged - A Pick Szeged Zrt. Délhús Grill termékcsaládját Alsómocsoládon és Baján gyártják, a… Tovább olvasom