Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Szeged legrondább pontja - küldjön fotót a kluboldalra!

Szeged - Fotózza le környezete legelhanyagoltabb pontjait és töltse fel a delmagyar.hu szegedi kluboldalára! A legjobb fotókat díjazzuk.
Egyik szegedi olvasónk, Kocsis Tibor két fotót küldött be a szegedi Tisza-partról. Mint írja: az Árvizi-emlékmű és a Belvárosi-híd közötti szakaszon sétálva nem a legszebb látvány fogadta a családomat. A városnak gondoskodni kellene az ilyen szégyenfoltok mielőbbi eltüntetéséről, és a tisztaság fenntartásáról, hacsak nem ezzel akarják a "turistákat ide csalogatni" - írta olvasonk.

Töltse fel ön is környezete legrondább, legelhanyagoltabb pontjairól készített fotóit a delmagyar.hu szegedi kluboldalára.

Szemét egy helyzet. Fotó: Kocsis Tibor
Szemét egy helyzet... Fotó: Kocsis Tibor

Regisztráljon a www.szegedklub.delmagyar.hu oldalon. A fotógalériák között keresse meg a Szeged legrondább pontja című galériát és töltse fel képeit.

Fotózza le ön is környezete legelhanyagoltabb pontjait! Fotó: Kocsis Tibor
Fotózza le ön is környezete legelhanyagoltabb pontjait! Fotó: Kocsis Tibor

Olvasóink írták

 • 16. gyerek 2008. július 03. 16:37
  „Az klassz meg minden, hogy ezt lefotózzák meg írnak róla, de ez nem elég tenni is kéne valamit! Én egy 13 éves lány vagyok és nem mindig volt tele ennyi szamméttel, szóval valamikor az emberek nem voltak ilyen hanyagok és korábban meg tudtuk oldani, hogy az a szemétmennyiség akár felére, akár negyedére, sőt néha el is tudtuk tüntetni. Kérdem én , mint gyerek, hogy ez hellyén van így??!!”
 • 15. lugas6 2008. július 01. 23:32
  „A képeken látható szemét java részét a Tisza hozta ide és hagyta ott , amikor apadni kezdett. Persze, akad ezek között friss áru is. Az már szinte közismert, hogy a bulizók, jó részének, amikor záróra van a "Somogyi-sörkert"-ben, valami megmagyarázhatatlan okból, a Tisza irányába veszik útjukat, és a sétányról nagy élvezettel hajigálják át az út fölött az éppen kezükben lévő üres sörös-, kólás- és egyéb eszközöket. Ez a hulladékgyűjtés modern performansza?...”
 • 14. bégy. 2008. július 01. 09:41
  „az úszóházról minden du.és este látjuk hogy a fiatal csoportok hogy buliznak, törnek ,zúznak dobálnak a lépcsősoron ,ott isznak ,esznek, és a maradékot ott dobálják szét. és akkor még ott van az éjjszaka!!!!!!!!az se semmi ám. mult héten láttuk hogy 6-8 fiatal apici gyerekeikkel szedték a lépcsőkről sok -sok zsákba a szemetet, a fiatalok meg ott nézték ésott hagyták a szemetet szemrebbenés nélkül. hogy van ez?????????? valamit tenni kellene a város vezetésnek ,szeged főutcája..a tisza.. ezt mondjuk, és akkor a többi mellék utca ???”
 • 13. Piki 2008. július 01. 09:02
  „Villámgyorsan megoldanám a gondot:
  Szociális segélyért cserébe, munkába állítani "naplopó, sötét bőrű honfitársainkat". Ha a városvezetés feldobna egy X összeget, rögtön lenne kapás a dologra, pl........

  Elnézést, ha a fentiekkel az illetékes ombudsmannal és kisebbséggel szimpatizáló polgártársaim megsértettem.......”
 • 12. Robin Hood 2008. július 01. 07:06
  „http://index.hu/politika/bulvar/suj3h373282/

  Ha mindent duplán csomagolunk (zsugorfólia, kész sütemény, félkész ételek, szeletelt kenyér, vákuumfóliás szeletelt szalámi), és nem felel meg a csapvíz, csak a petpalackos "ásványvíz" és a 80 forintos "üdítőital", a visszaváltható üveg kényelmetlen...akkor ne csodálkozzunk.”
 • 11. Macs 2008. július 01. 02:42
  „Tóni,
  szerintem nem jó ötlet ezt a képet az EU-nak elküldeni, mert csak magunkról mutatunk igen csak rossz képet. Ezek a palackok és az egyéb szemét valahogy a folyóba került, gondolom nem magától. Felelőtlen nemtörödöm emberek dobálták bele. Gondolom jó viccnek szánták, de nem vicces. Lehet, hogy csak spórolni akartak a szemétdíjjal. Nem tudom. Szóval, nem kéne ezt a képet mutogatni, ez ránk (emberekre) nézve szégyen.
  "Hónapokkal ezelött meg zöld füzetekkel reklámozták
  a szelektiv szemétgyüjtést. Gondolom ezzel eleget is tettek a felsö hatóságok felé." Ezt nem értem. Úgy véled a palackokat is nekik kéne összeszedni és a gyűjtőkbe elvinni? Szerintem ezt nekünk kell csinálni. Mindenki aki érzékeny a környezetére az el is fogja vinni. (és nem Tiszába fogja dobálni).”
 • 10. 4 2008. június 30. 22:27
  „Közmunka programot, a szemét összeszedésére.”
 • 9. Szemetetaszemetesbe 2008. június 30. 22:14
  „Mi dobáltuk ? Esetleg Ti, én biztosan nem :)”
 • 8. Józsika 2008. június 30. 21:49
  „Evezett már valaki a Tiszán? Olyan, mint egy hatalmas, úszó műanyagpalack-lerakó.”
 • 7. tóni 2008. június 30. 21:28
  „lesújtó látvány,érdemes lenne az EU környezetvédelemnek pár képet küldeni.Hónapokkal ezelött meg zöld füzetekkel reklámozták
  a szelektiv szemétgyüjtést. Gondolom ezzel eleget is tettek a felsö hatóságok felé.”
 • 6. justicia 2008. június 30. 21:12
  „kérem szelektálni...”
 • 5. munkanélküli 2008. június 30. 19:53
  „Mennyit fizetnek az eltakarításáért? Mert tényleg nagyon csúnya vállalnánk.”
 • 4. Macs 2008. június 30. 19:48
  „Bocsika, de ezt a szemetet valoszinüleg mi dobáltuk a folyóba. Vagyis egyenként a palack nem tünik fel, de igy tömegében elborzasztó. A folyó csak visszaadta amit tőlünk kapott.
  Nem szörnyülködni kell, hanem a szemetet a szemetesbe dobni.
  Most majd eltakarítja valaki, miután mi kellőképpen felhábordtunk. Aztán minden kezdődik előlről. A láncot kéne megszakítani.”
 • 3. teoa. 2008. június 30. 19:27
  „bölcs elgondolás. koncántráljunk, keressük a legrondább dolgokat, mert attól jobb kedvünk lesz. hát még ha gépet is viszünk. és megörökítjük. és díjat is kaphatunk! megjelenhet a nevünk az újsgában!

  persze ha utána jobban kezd magával valamit az is, akinek felelőssége volna felnylni a kulát, akkor hajrá.

  de jaj....”
 • 2. joy 2008. június 30. 18:27
  „ATIVIZIG- vagy mi a francnak hívják mostanság!”
 • 1. boka 2008. június 30. 17:40
  „Hoppá! Már fogom is a gépemet!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fertőtlenítési ügy: nem kell fizetniük a településeknek

Szeged - A Csongrád Megyei Bíróság döntött a beperelt kilenc önkormányzat és a vásárhelyi BS Alfa ügyében: elutasította a cég keresetét, így a kistelepüléseknek saját zsebükből nem kell fizetniük a 2006-os fertőtlenítésért. Tovább olvasom