Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Szegeden pénteken lett volna Noise Night Life Party

Szeged - Alig egy héttel a fővárosi tragédia után Szegeden is lett volna Noise Night Life Party, a pénteki bulit azonban a szervezők vasárnap lemondták.
A Budapesten három életet követelt rendezvény után módosítanák a jogszabályokat, 2009 óta ugyanis a szórakozóhelyek megnyitásához nem kellett szakhatósági engedély. Hogy az előzetes vizsgálatokkal milyen hiányosságokra lehetett korábban fényt deríteni, kiderül holnapi lapunk összeállításából.

Olvasóink írták

 • 14. Penelope 2011. január 19. 22:06
  „Szó sincs megbántásról, leírtam a véleményem, illetve szóvá tettem a lenéző kifejezésedet.
  Ez valóban így van. Sajnos. De szerintem nem kellene egységesen kijelenteni, ezzel bekategorizálva az esemény színvonalát. Nem csodálom, hogy 17 évesen drogozik, mikor a Skinsen és hasonló elmebutító dolgokon nőnek fel. Élen a magyar "csillag" Fluorral, aki minden számában azt sugallja, hogy igyál, bulizz féktelenül... Jó, hogy ilyen hatással van a felnövekvő korosztályra. Singbe nem járok, hánynom kell tőle... :)
  Szerintem Szegeden vége a NNL-nek, más néven viszont érdemes lenne kezdeni valamit a egésszel, mert én személy szerint imádom dubstep/fridge/electro műfajokat, de a Silver Moon nevű trágyadombra nem vagyok hajlandó elmenni, hogy ilyen zenére bulizzak. Viszont NNL igényes színvonalt hozott/hozott volna.”
 • 13. mav 2011. január 19. 18:38
  „Penelop: Elnézésed kérem ha megbántottalak volna, voltam én is pár ilyen bulin sajnos ezekhez már hozzátartozik a drog, tudom nem mindenkinek kell a pörgető de sajnos a mai ifjak nagy része képtelen ezek nélkül bulizni (menj le a Singbe, ugyanazt a csürhét találod ott mint Pesten, max tájszólásban káromkodik)

  De remélem Szegeden nem züllik ennyire le a party, a dohányzás kitiltását meg támogatom, nemdohányzóként miért kell harapnom minden bulihelyen az átláthatatlan cigifüstöt (pl Bpest, Morrisons), szerintem nem én vagyok ezzel így egyedül.”
 • 12. Penelope 2011. január 19. 15:54
  „Elég sajnálatos dolog, hogy a NNL partysorozatot "drogos, állat módjára viselkedő csürhe"-hez hasonlítják. Abszolút tájékozatlanság jellemzi ezen kommenteket. Kezdjük az elején: a szegedi NNL más szervezés alá tartozik, semmi köze a pestihez. Továbbiakban ezen a bulin nem 13, 14, 15 évesek vannak jelen, hanem egyetemisták. A múltkori buli keddi napon volt, tehát a gimnazisták nem is tudtak megjelenni... Valamint nem hiszem, hogy a pesti prolikhoz kellene hasonlítani a szegedi fiatalságot, itt egészen más a mentalitás.
  Őszinte részvétem a 3 lány hozzátartozóinak, sajnálatos dolog, hogy ilyen fiatalon egy bulin kellett életüket veszteniük. DE! Késelés bármelyik szórakozóhelyen megtörténhet, ez nem a buli hibája. Itt lehet vitatkozni a felelősökről, felelősségről, de mindenki elgondolkodhat azon, hogy egy 17 éves vérében miért találnak amfetaminszármazékot, miért vesz részt egy ilyen buliban, miért kell elengedni az éjszakába... Majd akkor lehet ócsárolni a szegedi NNL-t is, ha lesz valami fogalma a kedves hozzászólóknak, hogy tulajdonképpen milyen buli is ez, milyen emberek vannak ott...”
 • 11. petícióslány 2011. január 19. 13:01
  „Huh, de okos és jól tájékozott itt mindenki...
  A Posta Palotát nem <moderálva> szét senki, és még csak ki sem lett tiltva a rendezvény, csupán azért kellett új hely, mert sok panasz érkezett arra, hogy ott nem lehetett dohányozni.
  A "drogos, állat módjára viselkedő csürhe" kifejezéssel pedig nem tudok mit kezdeni....talán csak annyit, hogy TE MIRŐL BESZÉLSZ ?!?!”
 • 10. Commander-V2 2011. január 19. 11:31
  „Hol lett volna? RETRO KLUB?”
 • 9. szeti 2011. január 19. 11:25
  „8. kezdek féltékeny lenni, mert nálam a múltkor a "csürhe" szót kimoderálták. :D

  szerintem meg megtartják, csak egy hónap múlva, és más címmel, mert ezzel bebuknának a tragédia után. amúgy (bár ez kicsit morbid) milyen durva már, hogy egy noise night LIFE nevű bulin halt meg a három fiatal...”
 • 8. mav 2011. január 19. 09:44
  „Nem ezek a jóemberek b... szét a Postapalota épületét?
  Legalábbis olyan hírek keringenek hogy ott valamit nagyon lezúztak és kitiltották Őket.
  Egyáltalán Szegedre kell egy ilyen drogos, állat módjára viselkedő csürhe?”
 • 7. atti414 2011. január 19. 09:02
  „Pandora 2011.01.18. 21:59

  Felső-Tisza part, vízisport telep”
 • 6. Pandora 2011. január 18. 21:59
  „hun van az a H2O?”
 • 5. szeged1 2011. január 18. 21:31
  „H2O-ban lett volna.”
 • 4. hajnalzaj 2011. január 18. 20:35
  „Mindig röhögök kínomban, mennyire szánalmas egy felkapott szórakozóhely bulijának angol elnevezése: a noise night life-kifejezés legalább annyira undorító, mint az a kapzsiság, amely miatt meghalt a legutóbb néhány fiatal.”
 • 3. dmonline1 2011. január 18. 20:19
  „Döbbenet!”
 • 2. abdul66 2011. január 18. 20:12
  „llájk”
 • 1. Ízirájder 2011. január 18. 20:02
  „Leírhattátok volna, hogy hova tervezték, legalább lenne min csámcsogni...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díjkitűzés a szegedi ékszerlopás ügyében

Szeged - A december 31-re virradóra az egyik szegedi ékszerüzletben történt lopás ügyében a Csongrád… Tovább olvasom