Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia -1°C | 8°C Még több cikk.

Tértetrisszel belépőt nyerhetnek a Thealter vendégei, hat előadásra már elkelt minden jegy

Közel 50 programot láthat a közönség 9 helyszínen, péntek déltől lehet "élőben" jegyet venni a régi zsinagóga udvarán.
Jól jelzi a mától jövő szombatig tartó 27. THEALTER Fesztivál iránti érdeklődést, hogy néhány előadására már lefoglalták az összes jegyet: az idei díszvendég, a Mentőcsónak Egység, valamint a Nézőművészeti Kft., Pintér Béla Társulata produkciójára és a REÖK-ben tartott Tartuffe-előadásra már nem lehet bejutni.

Ezek mellett viszont közel 50 programot láthat a közönség 9 helyszínen. Egy nyereményjátékkal is készült az alternatív színházi fesztivál: a Színházak éjszakájára nyerhet páros belépőt az a látogató, aki mától vasárnapig a leggyorsabban kirakja a régi zsinagóga udvarán a tértetriszt az adott napon.

A régi zsinagóga kertjében tartják a megnyitót ma este 6 órakor, majd Caroline Harding Nővérek című, finom fekete humorral fűszerezett darabjával indul a fesztivál. A kisszínházban szombat este 7-kor mutatja be a k2 Színház Cserna-Szabó András Rózsa Sándorról írt betyárregényének élő zenés színpadi verzióját, a Sömmi című fesztiválkedvencet.

 A Tünet Együttes Az éjszaka csodái című tánca hétfő este varázsol el különleges vetítési technikával, koreográfiájával. A díjnyertes Forte Társulat kétszer is fellép a kisszínházban: kedden a Bernarda Alba házát és a Tavaszi áldozatot, szerdán pedig Horváth Csaba Bartók Béla 5. vonósnégyesére és Concertójára készített koreográfiáját adják elő. A Színház- és Filmművészeti Egyetem negyedévesei Bernard Marie–Koltes Roberto Zuccóját állítják színpadra csütörtök este.

Jegyeket ma déltől 17 óráig lehet vásárolni a régi zsinagóga udvarán, valamint az előadások előtt az adott helyszíneken.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a weben is elérhető a Frappé - Az Élménykereső

Már a weben is elérhető a Frappé - Az Élménykereső
Megújult kiadónk élménykereső appja, a Frappé! Tovább olvasom