Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

VIP-vendégek a szegedi szabadtérin

Szeged - Nem kuriózum, hogy a nagyobb cégek sport- vagy éppen kulturális eseményre invitálják legfontosabb partnereiket. Vannak, akik külföldre, például egy labdarúgó Bajnokok Ligája-döntőre viszik el kiemelt ügyfeleiket. A lokálpatrióta nagyvállalatok ugyanakkor Szegedre fókuszálnak, és a szabadtéri játékokra hívják meg VIP-vendégeiket.
A városban nyáron megforduló vendégek nagy része kizárólag a szabadtéri játékok miatt utazik Szegedre. Közülük jó néhányan valamelyik helyi nagyvállalat meghívottjai: VIP-vendégként ülnek be egy-egy előadásra. A lokálpatrióta cégek vallják, partnereik legalább olyan jól szórakoznak a szabadtéri játékokon, mintha a labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjére invitálták volna őket.

– Magyarországon a cégvezetők inkább invitálják partnereiket külföldi stadionokba, mint magyar színházakba – mondja a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatóhelyettese, Herczeg Tamás. – Szeged ugyanakkor nem panaszkodhat, mert vidéken lényegesen erősebb az identitástudat, mint a fővárosban, ráadásul a szabadtérinek külföldön is kitűnő a híre.

A játékok legkomolyabb jegyvásárlója a Lombard Lízing Csoport, miközben a lízingcég szponzorként is kiemelten támogatja a szabadtérit. – Százötven jegyet biztosítunk az üzleti partnereinknek, természetesen a párjukkal együtt. Elsősorban a szállítópartnereinket, így a kereskedések vezetőit és tulajdonosait hívjuk meg. Az előadások előtt és a szünetben állófogadást is rendezünk a számukra – tudtuk meg Bihari Miklóstól, a Lombard marketing vezetőjétől. Az ország minden tájáról érkezett meghívottaknak az elmúlt években az Abba Fever, illetve a Rómeó és Júlia volt a kedvence, idén pedig a Macskák volt a sláger.

A Lombard mellett a Szegedi Hőszolgáltató Kft., a Tisza Volán és a KÉSZ Kft. is a nagyobb jegyfelvásárlók közé tartozik, valamint lapunk is rendszeresen meghívja ügyfeleit a szabadtéri egy-egy bemutatójára. Például a szegedi telephelyű építőipari cég idén nyolcvan partnerét látja vendégül a Rudolf előadásán. – A látványos musical önmagában is vonzó, de az élményen túl állófogadással és apró ajándékokkal is kedveskedünk üzletfeleinknek. Kollégáink számára is biztosítunk jegyet, valamennyi előadásra vásároltunk belépőket – közölte Árvai István, a KÉSZ Kft. kommunikációs igazgatója.

A szabadtéri a szegedi egyetemmel is kitűnő kapcsolatokat ápol. – Évek óta bérlünk páholyt, ezzel is támogatva a helyi kultúrát – mondta el az SZTE rektora, Szabó Gábor. – Visszatérő vendégeink közül a műszaki egyetem, valamint a debreceni és a veszprémi egyetem rektora is többször elfogadta a meghívásunkat. Őket már nem is kell invitálnunk, maguk jelzik, hogy jönnének.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak rosszalkodni nem szabad az önkormányzati napköziben

Szeged - Az ötödik hét kezdődött az önkormányzat napközis táborában. A szegedi gedói iskolában… Tovább olvasom