Délmagyar logó

2019. 05. 19. vasárnap - Ivó, Milán Még több cikk.

Elárasztotta a víz egy szentesi társasház pincéjét

A tűzoltókat riasztották, kiszivattyúzták a vizet.

Megsérült vízvezeték miatt riasztották a szentesi tűzoltókat csütörtökön délután. Egy Bacsó Béla utcai társasház pincéjét árasztotta el a víz, melyet a tűzoltók szivattyúval távolítottak el. A gyors beavatkozásnak köszönhetően nem keletkezett komolyabb anyagi kár az épületben - tudtuk meg a katasztrófavédelem honlapjáról.

Nem csak Szentesen volt dolguk a tűzoltóknak: lehasadt egy nagy méretű fa ága csütörtökön Vásárhelyen, az Árpád utcában. A faág a gyalogosok és az autósok forgalmát is veszélyeztette, a lakosok a tűzoltók segítségét kérték. A város hivatásos egysége motoros láncfűrész segítségével távolította el a veszélyes ágat, ennek köszönhetően a forgalom rövid idő alatt helyreállt az érintett útszakaszon. Szegeden pedig kerítésre dőlt egy fa a Szamos utcában, a műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végezték el. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagydíjat a szentesi Árpád-Agrár Zrt. kapta - Csikai Miklós: az elismerés visszaigazolása a több évtizedes munkánknak

A nagydíjat a szentesi Árpád-Agrár Zrt. kapta - Csikai Miklós: az elismerés visszaigazolása a több évtizedes munkánknak
A XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok növénytermesztési nagydíját idén a szentesi Árpád-Agrár Zrt. érdemelte ki High- tech palántanevelés a helyi adottságokra épített gazdaságfejlesztéssel című pályamunkájával. Tovább olvasom