Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Világítás nélkül maradt a kertváros Szentesen

Napokig nem működött a közvilágítás Szentes kertvárosi részén. A problémát olvasónk próbálta telefonon bejelenteni, de nem járt sikerrel, ezért mi is megkerestük a szolgáltatót. A hibát elhárították.
Sötétbe borul esténként a szentesi kertváros, napok óta nem működik a közvilágítás – jelezte egyik olvasónk. A panaszos elmondta, telefonon próbálta jelezni a problémát a szolgáltatónál, de kifogott rajta a gombnyomós-kódszámos rendszer.

– Hívtam a 62/565-881-es telefonszámot, a sok szöveg után nyomtam a közvilágítással kapcsolatos 4-es gombot. Itt ismét szöveg, majd a női hang elhadart egy tizenegynéhány számból álló kódszámot, aminek megismétlésével ismét nyomhatnék néhány gombot. Az elhadart számot a második kísérletre sem tudtam lejegyezni. Tehát maradt a tartós sötétség. Így már érthető, hogy egy három-négy ezer lakosú városrészen senki sem tudta bejelenteni az áramszünetet.

Az ügyben megkerestük a Nemzeti Közművek Áramszolgáltatót, az NKM Kommunikációs Osztálya pedig az alábbi választ adta kérdéseinkre: az NKM ügyfeleinek több csatorna is rendelkezésére áll, hogy bejelentse, ha közvilágítási hibát észlel.

E-mailben a kozvilagitashiba@ nkmaram. hu címen, az online hibabejelentő felületen a https://www.nkmaram.hu/ kozvilagitasi_hibabejelentes/ címen vagy telefonon a 62/565- 881-es számon.

Szentesen a hagyományos lámpatestek egyedi hibajavítása nyolc naptári napon belül történik, a LED típusú lámpatestek javításához is ennyi idő kell – a szükséges anyagok rendelkezésre állásától számítva. A közvilágítási hibák javításáról ügyfelei bejelentését követően tud intézkedni az NKM áramhálózati társasága. Ezért ezúton is kérik, hogy amennyiben valaki közvilágítási hibát észlel, jelezze az áramszolgáltató hibabejelentő csatornáinak valamelyikén.

A hibát érdeklődésünk után elhárították, így három sötét éjjel után újra működik a közvilágítás a szentesi kertvárosban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Négyen túlélték a szenvedést - emlékjelet állítottak az elhurcolt diákoknak Szentesen

Négyen túlélték a szenvedést - emlékjelet állítottak az elhurcolt diákoknak Szentesen
A holokausztnak áldozatul esett egykori diákokra emlékezve avattak emlékjelet a szentesi… Tovább olvasom