Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Puskás Pesti kiáll a vega életmód mellett

Az énekes egy rajongója már a húsról is lemondott a hatására.
Ha jótékonykodásról van szó, akkor Puskás Petit nem kell kétszer kérni. Több területen is a jó ügy mellé állt már, és ki is használja, hogy közszereplőként a közösségi médiában is sok követője van. - írja a borsonline.hu.

Peti posztolt egy rosszul tartott malacról, aminek a sorsa a húsiparhoz vezetett. Ennek hatására egy rajongója már 37 napja nem evett húst sem:

Ma kaptam egy üzenetet , ami miatt nagyon boldog vagyok! Megkérdeztem megoszthatom-e , mert szerintem nagyon motiváló.Remélem másoknak is segít , ha elhatározzák magukat abban , hogy változtassanak és legfőképpen azoknak , akik nem tudnak kiállni a jogaikért: az állatoknak. Ez egy hosszú folyamat , de valami elkezdődött abba az irányba , hogy megszüntessük , de legalább jelezzük , hogy meg kell oldani az állatvilág kizsákmányolását ( és az azzal járó embertelen bánásmódot) , mert nem csak az egészségünket kockáztatjuk , de a bolygónkat is.Nagy vagy Kinga!Köszi az üzenetet! ������������#apuskaspeti #puskaspeti #motivacio #motivation #vegetarian #veggie #vegan #goveggie #govegan #animalrescue #savetheplanet #stopanimalcruelty #stopanimalabuse

Eleinte meglepett, hogy ennyi reakció érkezik, de a közösségi média egy olyan felület, ahol ezeket abszolút elfogadott. De tartom magam a véleményemhez, hiszen ez egy fontos téma, az egészségünkről és a jövőnkről van szó, így szívesen harcolok az ügyért. Remélem, hatásos lesz.

- mondta az énekes, aki szintén lemondott a húsról egy évre.
Vegán ebéd öcsivel a #827kitchen -ben.�������� #apuskaspeti #puskaspeti #puskasdani #lunch #vegan #vegetarian #govegetarian #govegan @827kitchen  

Amióta az öcsém, Dani ve­getáriánus lett. Egyáltalán nem volt gond az átállás, jelenleg annyi a különbség, hogy a húst más élelmiszerekkel helyettesítem.

- mondta Peti, akinek egy ideje kiemelten fontos szerepet játszik az életében az állatvédelem is.
  Van már házhoz szállítás jeeeeeeeee !!!!:) #rehersal #próba #vegan #vegetarian #govegetarian #govegan #thebiebers #bambi #veganlove

Ha az ember közszereplő, talán hatással tud lenni a többi em­berre is. Állatvédés mellett a környezetvédelemre is fi­gyelek: fontos, hogy milyen samponokat használok, szelektíven gyűjtsem a hulladékot, ne palackból igyak vizet. Van egy kis kertem, nagyon szeretem gondozni a virágokat. Szerencsére rájöttem, hogy kis odafigyeléssel ezek nem nagy energiabefektetésű dolgok, sőt kifejezetten egyszerű, és szívesen szokja meg az ember, napi rutinná válik.

- mondta az énekes- műsorvezető, akit egyébként sok támadás is ér a közösségi média felületein, mióta életmódot váltott. Valaki az egészségét félti, van, aki csak nem érti a vegetáriánusokat. A nemtetszések ellenére Puskás Peti nagy hatással van a követőire, van, aki már életmódot is változtatott miatta.
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Metallica csúcsra tört: ők kapják idén a svéd Polar zenei díjat

A Metallica csúcsra tört: ők kapják idén a svéd Polar zenei díjat
A Kaliforniában alakult együttes a világ egyik leghíresebb rockzenekara, több mint 125 millió… Tovább olvasom