Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Szerelmes őrült akarja megölni Peller Károlyt

Egyre ingerültebben viselkedik Peller Károly zaklatója. Most a Facebookon fenyegette meg halálosan. A harmincas elmebeteg nő azután sem állt le, hogy a rendőrség becsukta.
„Kinyírom a Pellert, becicázott a Bókay-napokon. Én kinyírom a Pellert az biztos – írta egy kereskedelmi tévé műsorának egyik posztja alá Hajnalka. - írja a BorsOnline.

Peller Karcsi már meg sem lepődött, ami­kor felvette a telefont, és elmondtuk, hogy miért keressük.

– Egyszer már feljelentettem, bírósági tárgyalás is volt. Ám a júniusi ítélethirdetés után, ahol megrovásban részesült, egyből el­kezd­te újra a zaklatást – sóhajtott lemondóan az Operett sztárja.
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline

– Nemcsak engem zaklat, gyakorlatilag a teljes Operett társulata megkapja a magáét tőle. Így például Peller Anna is a zaklatások alanya. Közösen gyűjtjük ezeket a beírásokat, és perújrafelvételt fontolgatunk. Korábban csak figyelmeztetést kapott. Egyébként bőven van mit gyűjteni, mindennaposak, sőt szinte mindenórásak ezek a kiírások. Iszonyatosan bosszant, sőt mióta bemászott a kertembe, minden bejegyzésnél elfog a pánik, hogy már megint mit talál ki – mondta a színész, aki azt is elárulta, nemcsak az interneten zaklatja Hajnalka, írt már több minisztériumnak, a Nemzeti Színháznak és még a Parlamentbe is hasonló stílusú, zavaros levelet Peller nőügyeiről vagy bármiről, ami eszébe jutott.

– Korábban a szomszédaimnak bemutatkozott, hogy ő a feleségem, most pedig éppen ki akar nyírni. Nem lepődök meg már ezen sem, csak azt akarom, hogy legyen már egyszer vége ennek, és ez a nő soha többet ne írja le a nevem sehová – magyarázta a színész, akit az őrült szerelmes mintegy három évvel ezelőtt, csak internetes üzenetekben kezdett el zaklatni. Idővel már az előadásokon is megjelent a hölgy. Sőt egy ízben fel is jelentette Peller munkahelyét, hogy halálra dolgoztatják az ő Károlyát. Ezt megelégelvén feljelentette a hölgyet, zaklatásért és magánlaksértésért perelte be.

A Bors munkatársa elindult, hogy felkeresse az apró településen élő hölgyet, akit nem találtunk otthon. De Hajnalka szomszédai megdöbbentő dolgokat meséltek.
 
Fotó: BorsOnline


A 35 éves nőnek rendszeresek a vitás ügyei, összetűzései. A rendőrök állandó vendégek a hazánál. Hajnalka óvónőnek tanult, a talaj akkor csúszott ki a lába alól, amikor agresszív édesapja nyolc évvel ezelőtt meghalt. Maga is agresszívvé vált, tévképzetei lettek. Édesanyja és testvérei is elköltöztek már tőle, mert féltek. A házban nincs villány, gáz. A nő a városi könyvtárba jár internetezni, alamizsnákból él.

Az Operett sztárjain kívül Hajnalka a település polgármesterét is zaklatja, aki szintén feljelentette már. A templomban egy fiatalasszonyt mappával fejbe vágott, a tiszteletes úr autóját megrongálta. Ügyeit összevontan kezelték, ám elmeállapota miatt nem büntethető.

– A legrosszabb az, hogy pontosan tudja, hogy nem büntethető. Ő amolyan okos bolond, mi csak így hívjuk itt. Egy két lábon járó lexikon, de agresszív és veszélyes. Mindenkibe beleköt, és sokszor büszkén meséli, mit művel az operettesekkel – mondta egy helybéli, aki azt is elárulta, Hajnalka nemcsak Peller Károlyba, hanem a tiszteletesbe is szerelmes, őt is a férjének képzeli. Vagyis pontosabban egyik nap a tiszteletest, máskor a színészt.

– Nemrég vett egy esküvői ruhát egy turkálóban, a karjára fektette, és bement a jegyzőhöz, hogy mentse fel őt és Peller Károlyt a harmincnapos esküvő előtti türelmi idő alól, mert azonnal egybe akarnak kelni. Gyereket is szeretne tőle. Budapestre egyébként vonattal jár fel, bliccel, ezzel is henceg.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újabb magyar filmsiker: diák Oscar-díjat nyert az Ostrom - filmrészlet

Újabb magyar filmsiker: diák Oscar-díjat nyert az Ostrom - filmrészlet
Október 11-én derül ki, hogy a fiatal magyar rendező az Arany, az Ezüst vagy a Bronz Diák Oscar-díj büszke tulajdonosa lesz. Tovább olvasom