Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Jobb helyet nem is találhattak volna ennek a kidobott karácsonyfának

Így múlik el a világ dicsősége, tapasztalta olvasónk a szegedi Gutenberg utcán - biztos, hogy a kuka mérete ez a karácsonyfa?
"Kedves emberünk így búcsúzott a karácsonytól. A kép a Gutenberg utcában készült, mint látható, a karácsonyfa az utcai kukában végezte" - írta olvasó-tudósítónk, Kazi Alexandra.
 
Fotó: olvasó-tudósító/Kazi Alexandra

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ugye Önt is csapta már le sárral busz munkába menet? Biztos, hogy nem ilyen gondolatai támadtak - olvasónktól tanulhat!

Ugye Önt is csapta már le sárral busz munkába menet? Biztos, hogy nem ilyen gondolatai támadtak - olvasónktól tanulhat!
Nem indult jól a reggele olvasónknak. Nem csak az esővel kellett megküzdenie, hanem egy mellette… Tovább olvasom