Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Szemet szúrt valakinek a szőke kékszemű árja fal

Szemet szúrt valakinek a szőke kékszemű árja fal
Kiszúrták, lemeszelték. Vagyis festették. Eddig biztosan takarta a telefonfülke.
Évek óta díszeleg az egyetemi könyvtártól egy sarokra a ház falán a "szőke kékszemű árja faj" felirat, írtuk tavaly szeptemberben. Azt hittük, tényleg nincs ember, akinek elérné az ingerküszöbét, de miután elvitték a telefonfülkét a sarki ház mellől, a felirat is eltűnt. Kitakarta volna eddig a fülke? Nem számít, a végeredmény a fontos, és tudjuk, hogy jó munkához idő kell.
 
Ilyen volt...

...és ilyen lett.


Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat bruttó 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Várjuk híreit, fotóit vagy videóit a tudosito@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat szerkesztőink ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összezavarodott hétfő

Összezavarodott hétfő
A nyitást vagy a zárást tekinthettük meg folyamatában egy szegedi üzlet vagy vendéglátóhely… Tovább olvasom