Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

ÚtON: Egyirányú a Vitéz utca, ezt nem mindenki érti, de a rendőrök segítenek - fotók

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.45 - Baleset miatt rendőri forgalomirányításra számíthatnak a közlekedők Szeged mellett, a sándorfalvi úton. Egy személyautó az autópálya felüljáró közelében árokba borult. A balesetben egy személy könnyű sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszon félpályán, rendőri irányítással halad a forgalom.

Reggel a taxisok is figyelmeztettek: a Vitéz utca egyirányú, de sokan behajtanak a tiltás ellenére. Szabó Szilvia Katalin, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője jelezte: a Szentháromság-Vitéz utca kereszteződésénél rendőrök segítik azokat, akik nem tudják, merre mehetnek a megváltozott közlekedési rendben. A sajtóreferens elmondta: továbbra is segítik a rendőrök a közlekedést, amennyiben erre szükség lesz, és ellenőrizni is fogják a szabályok betartását a helyszínen - jobb lesz megjegyezni, mert szankcióval jár a behajtás.
 
Rendőrök segítik a közlekedőket a Vitéz utcánál - GALÉRIA. Fotó: Karnok CsabaReggeli helyzetjelentés: A külső részeken egyelőre jól lehet haladni, de beljebb, a nagykörúton már sűrűbben vannak. Életbe léptek a beígért lezárások, tehát a Szentháromság és Petőfi között a Petőfi felé egyirányú a Vitéz utca. Sokan behajtanak a tiltás ellenére, figyeljenek oda! Az Aradi térről a Zrínyi utca felé lehet kijutni, és a Petőfin tovább menni, aki alsóváros felé tart. A rakpart még mindig zárva, így a Tisza Lajos körúton nagy a mozgás - tudtuk meg az ÚtON partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: villamos és autó ütközött a Kálvária sugárúton

ÚtON: villamos és autó ütközött a Kálvária sugárúton
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom