Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

ÚtON: Két autó koccant a Dugonics téren, nagy a dugó

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

17.36 - Négyes koccanás történt a Makkosházi körúton. A forgalmat nem akadályozzák.
 


17.31 -  Ismét sorok állnak az algyői hídnál. Lámpa irányítja a forgalmat. Hosszú sorokra kell számítani. Szegedről kifelé a az algyői körforgalomig áll a sor. Vásárhelyről pedig a kanyar utánig áll a híd előtt a sor.

A rendőrség közleménye
Az algyői Tisza-hídon annak javítása miatt jelzőlámpa irányítja a forgalmat. Mivel a forgalom megnövekedett, a rendőri forgalomirányítással igyekszünk a délutáni csúcsidőben könnyíteni a haladást! Az autósoknak felhívjuk a figyelmét, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg a hidat és figyeljék a rendőri karjelzéseket!

15.54 - A város felé tartó 4-es villamos előtt fékezett egy autós a körfogalomban. A mögötte haladó már nem tudott megállni és neki koccant a járműnek. Jelenleg a körforgalomban állnak, a környéken nagy dugó alakult ki.

Reggeli helyzetjelentés: Sűrű a forgalom a városban, a lezárt rakpart miatt a belváros dugig van, és a körutakon, sugárutakon is nagyon sok az autó. Mindkét híd tele van, a hídfeljárók előtt lassan haladó, hosszú sorok vannak - tudtuk meg az ÚtON partnerétől, a Rádió Taxi Háromtól.Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: dugóval indul a hét, három baleset Szegeden - fotók

ÚtON: dugóval indul a hét, három baleset Szegeden - fotók
Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom