Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Mégis meggyilkolták Ophelie-t?

Lehet, hogy mégis meggyilkolták Ophelie Bretnacher francia diáklányt, aki tavaly december 4-én tűnt el Budapesten, holtteste pedig februárban került elő a csepeli szabadkikötő egy zárt öbléből - írja a Bors.
A lap szerint még mindig csak az biztos, hogy a lány halálát fulladás okozta, de azt nem tudni, hogy hol és mikor halt meg pontosan. A nyomozás emberrablás miatt indult.

A lap rendőrségi körökre hivatkozva azt írja, hogy ezt akkor rendelik el, ha valakik váltságdíjat kértek a lányért. Az ügyészség szerint jelenleg a lány telefonjának cellainformációt értékelik, kiegészítő véleményt várnak a halott lány szervezetében talált alkohol-koncentráció kiértékelésére is, és egy speciális szakértelmet igénylő kérdésben vízügyi szakértőt rendeltek ki.

A lap szerint a rendőrök egyelőre nem tudják, hgy került a lány táskája a Lánchídra, illetve a holttest a zárt öbölbe.

Olvasóink írták

 • 17. flexsnake 2009. július 21. 06:25
  „Megint az apuka..... elő nem fordulhat hogy valaki önszántából tesz valamit....
  Derüljön ki az igazság, akármi is legyen de egyszer el kell temetni ott bent is nem csak a földbe.”
 • 16. Lehiggadt 2009. július 21. 05:28
  „http://www.blikk.hu/aktualis/fordulat-megoltek-ophelie-t-155740.html

  "Kezemben van az egyik orvos szakértői vélemény, amely szerint a lányom véralkoholszintje alig egy ezrelék volt. Ezzel itt, Franciaországban még vezethetne is. A tanúk, vagyis a barátai elmondása szerint viszont felöntött a garatra, csak sörből 15 korsóval ivott meg. Ennek fényében a szakértők szerint tíz órával később halt meg a lányom, mint azt feltételezték - osztotta meg a megdöbbentő fejleményeket a Blikk-kel az édesapa, aki szerint ez nem utal másra, mint arra, hogy hajnali kettőtől délig ismeretlen helyen tartózkodott a lány. - Egészen biztosan akaratán kívül tartották ott valahol, és csak azután halt meg."

  Szerintem ennek a megtalálást követő napon kelllett volna kiderülnie!!!!!”
 • 15. flexsnake 2009. július 20. 16:19
  „14, eltűnt egy lány, utoljára a híd közelében látták, ez arra engedett következtetni hogy öngyilkos lett vagy baleset érte. Bele esett a vízbe. Nem volt semmilyen zavaró körülmény. Zavaró körülmény akkor kezdett lenni mikor kitalálta apuka hogy a lányát biztosan elrabolták. Néha a dolgok annyira egyértelműek hogy arra gondol az ember legkevésbé.
  Az egyik lehetséges magyarázat:
  A híd felé, alkoholos állapotban, öngyilkossági szándékkal indult el. A táskáját lerakta a híd lábánál, felment a hídra és ugrott. A víz akkor, december végén gyorsan végzett vele, megfulladt. Természetesen gyorsan ki is hűlt volna ha nem ájul el az eséstől. Külsérelmi nyomot a víz nem hagy, a sodrás a hídnál lejjebb vitte és kisodorta a fák közé. Ezért nem találták sokáig, hiába hajóztak meg hálóztak, a test végig a partnál volt. Majd, talán a vízszint emelkedése miatt a testet beljebb sodorta a víz így már megtalálták.
  És akkor jönnek az emberrablásos marhaságok meg a többi. Gáz volt a kapcsolatában az olasz fiúval. Ha jól emlékszem olasz volt. A lány egész éjszaka ívott, valószínűleg azt sem mérte fel hogy mit csinál.”
 • 14. comet 2009. július 19. 20:16
  „bolond világot élünk, és ehhez képest a rendőrség valóban lazán kezelte ezt az ügyet is, annak ellenére, hogy a nyomozás kezdetétől merültek fel zavaró körülmények.”
 • 13. zsemlemorzsa 2009. július 19. 18:44
  „moderálva off”
 • 12. joy 2009. július 19. 18:39
  „moderálva off”
 • 11. Lehiggadt 2009. július 19. 14:07
  „Javítás: "bitonyít" -->> BIZONYÍT... Boccs az elírásért!”
 • 10. Lehiggadt 2009. július 19. 13:11
  „Kiegészítés: Lásd Pintér-Tasnádi és a Józsefvárosi piacbeli érdekeltség...”
 • 9. Lehiggadt 2009. július 19. 13:03
  „Az a tragédia, amit ez az ügy is fényesen bitonyít, hogy valakiknek rohadtul érdeke, hogy a rendőrséget gyengítsék, elbizonytalanítsák, ahogy erről a 3. hsz. is ír (lásd olajügy IS...)! Kezdődött azzal, hogy akkor, amikor esetleg nyomokat lehetett volna még rögzíteni Ophelie esetében, addig a törvények szerint a rendőrség NEM NYOMOZHATOTT!?! Ezen nincs mit ragozni. A rendőrség keze kötve volt, most mégis sok feltűnési viszketegségben szenvedő, magának politikai hasznot kovácsoló médium rajtuk verik el a port, mert szándékosan elfelejtik a kritizálók hozzátenni, hogy mik a nyomozás elrendelésének a feltétele...
  A másik a szakértői véleményekkel kapcsolatban: Tragikomikus, ahogy a bürokrácia útvesztőin keresztül, rengeteg időt veszítve rendelhet csak szakértői véleményt a rendőrség! Ez SEM az ő hibájuk, hanem az ország-GYÜLEVÉSZ-nek - bocsánat - a törvényhozó Országgyűlésnek... Mennyivel hatékonyabb lehetne a rendőrség, ha a szakértők operatívan csatlakoznának egyes esetekhez, de ugyanez a helyzet a tanúmeghallgatással kapcsolatban is. Drága hetek hónapok múlnak el - a külső szemlélő számára látszólag úgy, mintha nem történne semmi - LÁSD: COZMA-ügy! Öt hónap után az ügyvédek majd ki fogják deríteni, hogy saját magát szúrta le az áldozat, mert konkrétan egyik gyanúsított sem vádolható?
  Még vissza az első gondolathoz: A jelenlegi ellenzék az egyik "szájával " rendpártinak próbál mutatkozni, de a másik "szájával" mindent megtesz a jelenlegi rendőrség lejáratására, hogy mire 6-alomra kerülnek, addigra azt csinálhassa, amivel éppen a mostani kormányt vádolja, hogy a politika irányítja!
  Nekem volt szerencsém személyesen - nem TV-ben, nem csak krimikben meg vágott filmeken, hanem ÉLŐBEN - látni Nyugat-Európában, például Nyugat-Berlinben, Münchenben, stb... intézkedő rendőröket! Ha valaki ellenszegül az intézkedésnek vagy randalírozni kezd, akkor ott az illetőnek már nincsenek jogai, és nincs ama bizonyos - BAROM - arányossági elv! Éppen úgy, mint az USA-ban, midőn a rendőrnek nem kell a fegyverhasználathoz megvárni, amíg az ellenszegülő lelő két rendőrt, henem elég egy gyanús mozdulat! Ebben a tekintetben az önjelölt jogvédők elmehetnének melegebb égtájakra, mert a becsületes embernek nincs félnivalója. Aki pedig rosszban sántikál, az vegye tudomásul, hogy neki abban a pillanatban kevesebbek a jogai!”
 • 8. web 2009. július 19. 13:02
  „itt ott sok a szöveg”
 • 7. zsemlemorzsa 2009. július 19. 12:54
  „Na!!!! Felböffent újra!!!!

  Lehet rajta rágódni........

  A hülyeség netovábbja!!!”
 • 6. flexsnake 2009. július 19. 12:48
  „A másik meg hogy nem tudom milyen vizsgálatra várnak mikor a magyar hatóság lezárta a nyomozást a holttestet már eltemették és tudtommal a francia rendőrség sem vizsgálódik már. Szóval milyen vizsgálat eredménye? Nem kellene már végre békén hagyni azt a szegény lányt?”
 • 5. KolomparBeyonce 2009. július 19. 12:30
  „kamu a zegesz”
 • 4. flexsnake 2009. július 19. 12:08
  „Amnéziás az újságíró? Közigazgatásiban indult a nyomozás de mivel nem lehetett kizárni az emberrablást ezért lett belőle ilyen ügy. Azóta semmi új fejlemény. A halált fulladás okozta, a tüdő vízzel volt tele. Idegenkezűségre utaló nyom nem volt. Ezt kár felfújni. Öngyilkosság vagy baleset.”
 • 3. comet 2009. július 19. 11:33
  „a magyar politikai elit a 90-es évek elején erősen összemosódott a szervezett bűnözéssel. Ennek legkirívobb példái az olajügy, és hogy az USA-ban körözözött maffia vezér Szergej Mogiljevics közel tíz évig Magyarországról irányíthatta bűnszervezetét, sőt tevékeny szerepet válalt a rendfenntartásban, ami főként a riválisok lerendezését jelentette. (pl. az araboktól is jórészt ők tisztították meg Budapestet, de ők lőttek géppisztollyal a BBC forgató csoportjára is.)
  Ahhoz hogy ez megtörténhessen szét kellet verni a rendőrség szervezett bűnüldözéssel foglalkozó osztályát, mégpedig felülről és belülről. A bűnöző politikai körök és fehérgalléros maffiózók azóta is ellenérdekeltek egy jól működő rendőrség létrehozásában. A komolyabb, őket nem érintő eseteknél inkább célirányosan külső segítséget kérnek. Rendőrségünk és elhárításunk minősítésénél gondoljunk csak arra, hogy a Kulcsár ügyben maguk a nyomozók semmisítették meg a titokzatos Gyurcsányira vonatkozó adatokat. Itt tartunk.”
 • 2. vmagdi 2009. július 19. 10:44
  „jezus, meg mindig csak varjak a szakertoi velemenyt? egyaltalan van szakerto magyarorszagon, vagy hany evezredig keszul egy velemeny?”
 • 1. abrakapokusz 2009. július 19. 10:04
  „Rágjunk gumicsontot!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fegyveres rablás egy budapesti italboltban

Fegyverrel rabolt ki egy budai italboltot egy férfi szombat délután. Lövés nem dördült és senki sem… Tovább olvasom